Kupuję pierwszą koparkę do swojej małej firmy i kolega mówi żebym brał Hitachi bo to sprawdzona marka. Problem w tym że nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę przy wyborze dealera. Wszyscy oferują podobne warunki więc nie wiem jak to ocenić.
To jest widok strony w wersji do druku
Kupuję pierwszą koparkę do swojej małej firmy i kolega mówi żebym brał Hitachi bo to sprawdzona marka. Problem w tym że nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę przy wyborze dealera. Wszyscy oferują podobne warunki więc nie wiem jak to ocenić.
Nie patrz tylko na cenę przy wyborze dealera. Sprawdź przede wszystkim czy ma autoryzację producenta bo to gwarantuje że maszyna jest legalna i ma pełną dokumentację. Drugi ważny punkt to serwis - gdzie znajduje się najbliższy punkt serwisowy i jak szybko reagują na zgłoszenia. Dostępność części zamiennych to kolejna sprawa, pytaj konkretnie jakie mają magazyny. Doradztwo techniczne przy pierwszym zakupie jest bezcenne bo pomogą dobrać parametry pod Twoje potrzeby. Sprawdź też jakie oferują szkolenia dla operatorów i opcje finansowania. Poczytaj opinie innych klientów o danym dealerze. Warto skontaktować się z renomowanymi partnerami którzy mają doświadczenie i mogą zapewnić kompleksową obsługę na lata. Możesz sprawdzić więcej informacji na https://mojabudowa.pl/artykul/602_de...partnerowi.htm gdzie opisują czym się kierować.