To jest widok strony w wersji do druku
-
Rozrusznik Fiat Sedici
Witam proszę o pomoc ponieważ nie mogę namierzyć o co chodzi, posiadam Fiata Sedici 1.9jtd 2007 r kod silnika D19AA
Stary silnik wysiadł więc kupiłem inny sprawny sprawdzony w serwisie i mam problem przełożyłem stary rozrusznik ale w rozruszniku coś strasznie się tłucze więc kupiłem nowy założyłem i nadal ten sam problem samochód odpala ale wydobywa się mocny metaliczny dźwięk. Z góry dziękuje za pomoc
-
Witam !!!
Wyjąć , sprawdzić rozrusznik na zewnątrz - działanie , wieniec zębaty na kole zamachowym - stan i tryb w rozruszniku musi posiadać odpowiednią wielkość i ilość zębów . Pozdro !!!
-
Byłem dziś w sklepie z vinem samochodu z którego wyciągniety był silnik i rozrusznik jest identyczny, i nie wiem co teraz
-
Witam !!!
Jak wyżej pisałem . Mierzyć i liczyć , a vin to ostatni element w układance motoryzacyjnej .
Pozdro !!!
-
Ten drugi rozrusznik jest fabrycznie nowy czy używka
-
witam nigdzie nie ma odpowiedzi Gdzie znajduje się rozrusznik fiat sedici ?
-
-
2 załącznik(i)
w odpowiedzi na pytanie
rozrusznik fiat sedici 1,9 multijet 2007 rok znajduje się styłu na środku silnika pod filtrem paliwa pod przewodami z wodą od ogrzewania auta .
nie dojdziesz od strony kół ani od dołu bo wuzek . pozdriawiam cierpliwych
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
zdjecia nie idzie wstawić
Załącznik 44963Załącznik 44963
dojście z kluszem plaskim lub grzechotką to jest cud jakis aby to odkrecić masakra