Witam, zakupiłem Fiata 500 (2017) i Czy jest ktoś z Łodzi lub okolic (lub wie, gdzie pytać), co dałby radę aktywować Android Auto? Oczywiście odpłatnie.
/ Uconnect 7"
To jest widok strony w wersji do druku
Witam, zakupiłem Fiata 500 (2017) i Czy jest ktoś z Łodzi lub okolic (lub wie, gdzie pytać), co dałby radę aktywować Android Auto? Oczywiście odpłatnie.
/ Uconnect 7"
Cześć! Gratuluję zakupu Fiata 500! :cool: Jeśli chodzi o Android Auto, to najlepiej skontaktować się z autoryzowanym serwisem Fiata lub warsztatem, który zajmuje się takimi modyfikacjami. W Łodzi na pewno znajdziesz kilka takich miejsc, które pomogą Ci to ogarnąć. Czasami wystarczy aktualizacja oprogramowania, więc warto zapytać w serwisie.
A może ktoś z grupy już to robił i ma doświadczenie w tej kwestii? Jeśli tak, dajcie znać!
A przy okazji, czy ktoś z Was korzysta z jakichś aplikacji, które pomagają w wyborze auta w Polsce? Ja również szukam odpowiedniego modelu i chętnie poznam Wasze doświadczenia i rekomendacje.
Cześć! Dziękuję, a co do gry, którą polecasz â brzmi naprawdę świetnie! Dziękuję za rekomendację! Na pewno spróbuję w nią pograć. Cieszę się, że ma tak wiele pozytywnych cech, jak świetna grafika, uczciwe zasady i różnorodność gier. Bonusy dla nowych graczy również brzmią super, więc na pewno sięgnę po tę grę i sprawdzę, jak się sprawdza. Dzięki jeszcze raz i mam nadzieję, że to będzie naprawdę dobra zabawa! :lol: