To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Tipo sport AKAB -
4 załącznik(i)
Tipo sport AKAB
Witam szanowne grono przedstawiam swoje auto .Już wcześniej zostało pokazane ale widzę że trzeba zakładać oddzielny temat by cokolwiek napisać lub wymieniać się doświadczeniami. Dodam że dzięki kolegą z forum udało mi się kilka opcji zmienić w kompie , czyli tradycyjnie wyłączenie s&s ,i inne duperelki Pozdrawiam Piotrka ,Wojtka , Marcina ,Artura
-
A to nie jest przypadkiem wersja s-design?
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
A to nie jest przypadkiem wersja s-design?
Sdesign nie miało dokładek szportowych.
-
Fakt, ale dołożyć można :-)
Po fotelach wnoszę wersję. W sporcie były skóry jako opcja?
-
Chyba te eco skóry były w opcji tak samo jak czarny sufit i słupki .Wiem że w s-design też w pewnym momencie wkładali czarny sufit .Jak to fiat wkładają co mają bez logiki.Może ktoś z forumowiczów ma s-design z czarnym srodkiem i się wypowie czy to była jakaś opcja dopłaty
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Fakt, ale dołożyć można :-)
Po fotelach wnoszę wersję. W sporcie były skóry jako opcja?
No tak, wizualnie efekt fajny. Osobiście zaraz bym zgubił lub przytarł, w tym sezonie zmieniłem na lato koła 18 na 16 i sobie chwale. Nie mam dylematów czy wjade na krawężnik czy nie. Z pewnych rzeczy się wyrasta, lub po prostu zmienia się punkt widzenia.
-
Mi też się to podoba ale bardziej mi się podoba święty spokój więc nie założę nic w tym stylu w żadnym z aut. Drogi są jakie są, remonty krawężniki itp.
-
Ja żałuję, że nie dopłaciłem 3,5 koła minus mój rabat 12,5% za pakiet skórzanych foteli z grzaniem. Grzanie nie potrzebne, tylko w pakiecie z grzaniem były taniej niż same skóry (bodajże 4300). Tylko dlatego że łatwiej byłoby mi skóry utrzymać w czystości.
Pisząc skóry mam o oczywiście świadomość, że to ze sztucznej krowy :-)
-
Też rozglądałem się z żoną za pakietem sport ale nie żałujęze kupiłem zwykła wersje. Jak sport ma siedzenia tak wyprofilowane jak zwykle to ja postoje ,trzymanie boczne to jakieś żart. Poza dodatkami zewnętrznymi a reszta to już to samo co w tipo zwyklym, miałem Clio Sport z 2002 to trochę się różniło jak tipo sport ale tam i zawieszenie inne jak i silnik. Osobiście się wyleczyłem z bycia innym bo to kosztuje rozwalisz zderzak lub lotkę to już problem z dostępnością oprócz serwisu i cena. Ale ładny jest nie ma co :cool:.
-
Bardzo fajna wersja....Gratuluje
No i mega rzadkie na ulicach.
Fakt że powinno tam być przynajmniej 200ps ale spokojnie da się to zrobić z tjeta. Miałem w bravo 1.4 270ps...
Sam nad nią trochę myślałem ale ciężka do dostania z drugiej ręki.
Ostatecznie, ponieważ mieszkam w Łodzi a raczej powinno się to nazywać Łódzki obszar poligonowy, wybrałem z drugiego końca czyli CROSS..
-
Gratuluje, fajnie wygląda, no i solar dach jeżeli dobrze widzę robi robote. Napisz czy na kołach 18 cali trzeba bardzo uważać na naszych super drogach.
-
Dach to nie solar tylko folia Jeśli chodzi o koła to powiem tak że gdyby był na fabrycznych sprężynach to by się jeżdziło pewnie wygodniej .Może gdyby żonie nie pasowało jeżdzić tak nisko to bym się pokusił o wymianę sprężyn na ori .A że jej to nie przeszkadza to szkoda kasy na wymianę tym bardziej że sprężyny tylko w aso cena 450 sztuka plus wymiana .
-
Tak nawiasem chętnie bym podniósł moc do tak bezpiecznej dla tego silnika ale 1 nie będę jechał do Cinka bo za daleko 2 po za tym że zmiana turbo na vl.. lub garett
to zapytałem jaki ic po zmianie wsadzić ? Nikt na forum nie odpowiedział 3 hamulce -wypadało by zmienić na jakie ? Które pasują .
-
Cytat:
Napisał
AKAB
.A że jej to nie przeszkadza to szkoda kasy na wymianę tym bardziej że sprężyny tylko w aso cena 450 sztuka plus wymiana .
Są zamienniki po 195
-
Cytat:
Napisał
marx30
Są zamienniki po 195
Dasz namiar bo ja nie znalazłem ? dzięki