Witajcie,
zakupiłem takie radyjko jak w tytule. Czy mam się spodziewać jakichś niespodzianek przy montażu czy raczej to wszystko plug & play. Kupiłem też dedykowaną do tipo wiązkę do sterowania z kierownicy i przejściówkę do anteny
To jest widok strony w wersji do druku
Witajcie,
zakupiłem takie radyjko jak w tytule. Czy mam się spodziewać jakichś niespodzianek przy montażu czy raczej to wszystko plug & play. Kupiłem też dedykowaną do tipo wiązkę do sterowania z kierownicy i przejściówkę do anteny
Raczej nie wygląda aby pasowała do tipo bez rzeźbienia (mowa o wersji z radiem w konsoli bo w wersji z osobnym wyswietlaczem to juz wgl). Inny kształt wgl więc o plug and play mowy nie ma. Nawet jak się jednostkę uda wsunąć na miejsce to ten wyświetlacz będzie wyglądał jak ścierwo na szosie. Przynajmniej jakaś ramka/adapter jest potrzebny.
Po drugie przyciski komunikuja się po canie więc jest potrzebny can controller a nie wiązka raczej. Po co takie kombinacje jak są dedykowane designem wszystkomające chińczyki z dedykowanym can controllerem.
mam wiązkę z can kontrolerem więc powinno działać, jest też ramka dedykowana do Tipo. W międzyczasie poszukałem zdjęć jak wyglądają podobne radia montowane do tipo z ramką taką jak moja i powiem że nie wygląda to jak gówno na szosie. Pytanie czy muszę stosować separator antenowy czy wystarczy sama przejściówka DIN do Fakra. Co do chińskich wynalazków na androidzie to może działają dobrze ale jak to android po czasie zapycha się pamięć, zawiesza się tak więc co kto lubi
a no jeśli akcesoria pod tipaka są to inna rozmowa. Ale chyba nikt tego tutaj nie montował
Załącznik 43874 tak to wygląda po wymianie
Załącznik 43875 a po osiowaniu udało się zlikwidować miganie licznika
Telewizor jak się patrzy :-)
Spodziewałem się rzeźby ale wygląda naprawdę Ok,