Mam taki problem ze jakiś czas temu zauważyłem że wyświetlacz między zegarami zaczął przez moment raz na jakiś czas źle wyświetlał napisy a dzisiaj to cały czas widok jak na zdjęciu. Czy ktoś miał taki problem ?Załącznik 43851
To jest widok strony w wersji do druku
Mam taki problem ze jakiś czas temu zauważyłem że wyświetlacz między zegarami zaczął przez moment raz na jakiś czas źle wyświetlał napisy a dzisiaj to cały czas widok jak na zdjęciu. Czy ktoś miał taki problem ?Załącznik 43851
Ramka (w uproszczeniu) wystarczy.
Na to wynika że będę musiał licznik wymienić. Czy wiecie gdzie można skorygować przebieg w kupionym liczniku? I czy się takie coś da zrobić ?
Teoretycznie sam powinien wskoczyć. A jak nie to nie korygujesz a z fakturą za licznik jedziesz do diagnosty i zgłaszasz to a on wpisuje w cepik. Kto ma ducato to podpowie więcej. Tak po 400000 staje licznik i trzeba wymieniać :-(
Do diagnosty nie trzeba brać faktury za licznik, wystarczy podjechać i zgłosić fakt wymiany drogomierza z uzasadnieniem (nieczytelny przebieg), zapłacić 50zł i będzie adnotacja w cepik.
Tylko trzeba pamiętać, że wymiana zegarów to dopiero początek zabawy bo trzeba jeszcze zrobić procedurę tzw. osiowania (Proxi ) żeby zegary były zaprogramowane zgodnie z wyposażeniem auta. Bez tego będzie migał licznik kilometrów i zegary mogą sypać bledami.
Tak. Body musi sie zapoznać z nowym licznikiem :-)
No to supperr czyli to nie takie hop siup znaczy muszę podjechać do serwisu i powiedzieć że chce osiować licznik ? Czy też ogarnie to też jakiś elektronik ?
Jak ma soft, np MESa to ogarnie.
Nie wiem co jest grane jechałem samochodem, przejechałem drugi raz po takim moście z płytami wyterepalo mnie i zaczęło wyświetlać dobrze może przypadek ale na chwilę obecną wyświetlacz ładnie pokazuje wszystko. Magia:8O:
Poprawka po trzech dniach znowu się ten tego zepsuł :?