To jest widok strony w wersji do druku
-
Stabilizator do Tipo.
Witam wszystkich sympatyków fiata Tipo. Muszę wymienić stabilizator lewej strony (ale wymienię 2). Proszę o podpowiedź co kupić ? Czy oryginał Mopar czy zamienniki ? Czytałem opinie na allegro ( różne zamienniki i skrajne oceny). Może bez sensu kupować droższe skoro ich trwałość jest porównywalna do tanich. Pozdrawiam z Torunia.
1,4 95 km hatchback 2019.
-
Nie stabilizator a łącznik stabilizatora i jest o tym cały temat w dziale zawieszenia z całym wachlarzem opisanych zamienników i tym jak długo jaki działał zanim znowu nie skiepścił się.
Temat założony z błędem i bez potrzeby.
https://fiatklubpolska.pl/zawieszeni...izatora-37516/
-
Dzięki, za radę. Prosto i bez kurtuazji. Nie jestem specjalistą od naprawy aut i nie muszę znać się na poprawnym nazewnictwie części. Czasami tu zaglądałem. Fiat jest średniej jakości autem i takim samym stało się forum. Nie pozdrawiam 'cenzora'. Usuwam konto i pozostawiam miejsce tylko dla wybitnych 'znafcuw'.
-
Zabolało, tylko co? Dostałeś nawet linka do mnóstwa odpowiedzi na Twoje pytanie. Tam wszystko jest. Nie musisz się znać ale jak coś przekręcasz to się nie obrażaj za korektę.
Zamiast skorzystać wybrałeś bramkę nr 2 obraziłeś się nikt nie wie za co.