Cześć,
mam takie radio:
https://www.ebay.it/itm/196001819024
Wg opisu na radiu nie obsługuje ono CarPlay, a co z AndroidAuto? Ma ktoś takie radio U7?
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć,
mam takie radio:
https://www.ebay.it/itm/196001819024
Wg opisu na radiu nie obsługuje ono CarPlay, a co z AndroidAuto? Ma ktoś takie radio U7?
Cześć mam takie radio i AndroidAuto działa. Tylko jest jeden warunek oprócz podłączenia po bluetooth to musisz mieć naprawdę bardzo dobrej jakości kabel USB. No i mieć trochę cierpliwości bo czasem nie chce się podłączyć wtedy pomaga wyjęcie kluczyka ze stacyjki na kilka minut i restart telefonu.
A miałeś aktywne AA czy zalaczales? A próbowałeś może podłączać iPhone czy rzeczywiscie CP nie działa?
No i podstawowe pytanie, czy masz takie samo radio jak na tej aukcji czy ten sam nr fabryczny? Czy może tylko sugerujesz się wyświetlaczem?
Wysłane z mojego RMX3771 przy użyciu Tapatalka
1. Sugeruję się wyświetlaczem i datą 2017 - z tego rocznika jest moje auto.
2. iPhona nie podłączałem.
3. Nie do końca rozumiem 'A miałeś aktywne AA czy zalaczales?' - korzystam z AA od czasów gdy pobierało się go i instalowało spoza sklepu googla. W chwili obecnej: telefon mam sparowany z radiem po bluetooth (robi się to raz na początku użytkowania auta/telefonu) m.in można korzystać z funkcji głośnomówiącej. Co ciekawe odłączenie akumulatora nie usuwa sparowania. I teraz jak chcę korzystać z AA na telefonie uruchamiam gps i bluetooth, odpalam auto i odczekuję aż radio się w pełni uruchomi - zniknie animacja loga Fiat, podłączam kablem usb telefon do auta. Odczekuję chwilę na wyświetlaczu na dole wyświetla się niebieska ikona wskazówki kompasu (czekam nic nie robię) i samoczynnie uruchamia się AA. Dodam że nie spotkałem się żeby radio obsługiwało tylko AA.
Było kilka rodzi takiego radia U7 które od strony wyświetlacza jest takie samo. A ma różne funkcje? Twoje ma DAB i NAV Tomtom? Interesuje mnie ten konkretny model. Jak jesteś 1 właścicielem to powinieneś posiadać kartę z kodem do radia, na tej karcie jest podany nr fabryczny radia.
Moje ma DAB nie ma nawigacji.
Załącznik 43458