Czy orientuje się ktoś czy można gdzieś kupić gumową matę do części załadunkowej nowego Doblo.
Nie ma go jeszcze w żadnych katalogach producentów takich akcesorii.
To jest widok strony w wersji do druku
Czy orientuje się ktoś czy można gdzieś kupić gumową matę do części załadunkowej nowego Doblo.
Nie ma go jeszcze w żadnych katalogach producentów takich akcesorii.
Tak patrzyłem tylko nic z tego nie jest podpisane jako dedykowane do najnowszego Doblo. Ten Fiacik jest u teściów w firmie i poprosili mnie abym coś znalazł.
Samochód jest na tyle nowy, że nawet na stronach Fiata jest niewiele informacji - jest to wersja na 2023 i nie wiem jak on się ma do modelu sprzedawanego równolegle czyli tego co był w 2022.
Chyba skończy się tym, że będę musiał dokładnie pomierzyć i wówczas wysłać zapytania do producentów. Co ciekawe do tego samochodu nie ma tak podstawowej sprawy jak instrukcja obsługi.
Fiat nie dodaje do samochodu drukowanej instrukcji. Podobno trzeba ją sobie pobrać ale jak podaję VIN autka to nic nie jest do niego dostępne....
Mozesz popatrzec na te instrukcje, a mate ,to kupilbym z "metra" i dociąc wg. wzoru , wykladzine gumopodobną , antyposlizgową etc. wybór jest.
https://dukiewicz.pl/serwis/instrukcje/:smile:
Mata z "metra" odpada. Potrzebna jest taka z rantem bocznym - czyli podwyższone boki.
Samochód służy do transportu cateringu i czasami coś się może rozlać.
Nie wykluczone że mata dedykowana do tego modelu jeszcze nie istnieje - Fiat takich nie oferuje.
Niestety nigdzie nie można sprawdzić jak się ma "wymiarowo" ten model do modelu oferowanego do roku 2022.
Pozostaje mi chyba pomierzyć dokładnie podłogę i rozesłać zapytania do wykonawców takich mat.
Możesz spróbować skontaktować się z firmą Rezaw Plast.
Robią dywaniki, wykładziny bagażnika dedykowane do konkretnych pojazdów.
Mam od nich dywaniki do Doblo, lepsze niż miałem oryginalne.
Mają też maty do bagażnika właśnie z takim rantem jak szukasz, ale znalazłem tylko do starszego Doblo do 2022 roku.
Do tego najnowszego jeszcze chyba nie mają, ale na pewno będą mieć.
Zadzwoń / napisz do nich to może powiedzą kiedy będą w sprzedaży.
https://rezaw-plast.pl/pl/i/Kontakt-i-dane-firmy/9