Pełną treść artykułu możesz zobaczyć w https://fiatklubpolska.pl/content.ph...ł-plan-rozwoju
To jest widok strony w wersji do druku
Pełną treść artykułu możesz zobaczyć w https://fiatklubpolska.pl/content.ph...ł-plan-rozwoju
A można źródła? Bo o przyszłym Seicento słyszałem ale o innych modelach jakoś głucho na polskich serwisach.
Jeśli taki jest pomysł Stellantis na przetrwanie marki Fiat to brzmi na całkiem racjonalny plan. Osobiście ja bym (teraz) kupił coś bardziej w wielkości Bravo ale prawdopodobnie w przyszłości dla większości ludzi będą dostępne tylko miejskie wozidełka.
Od czasu Bravo 2 fiat zatrzymal sie w miejscu, tipo 2 mimo ze znacznie mlodsze to technologicznie to samo.
Akurat od grudnia 2022 przymierzałem się nad nowym samochodem by zmienić swoją 500x...i oczywiście Tipo w wersji Combi mi się podobał, ale ręczny na manetce - brak elektrycznych lusterek - to jednak nie są super wodotryski a jednak za nowego też trzeba zapłacić w porównaniu do innych modeli..Jak dla mnie to niestety - Włosi poszli drogą MINI pod szyldem BMW - narobić 100 kolorów i wersji jednego klasyka i jakoś to będzie..
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Akurat od grudnia 2022 przymierzałem się nad nowym samochodem by zmienić swoją 500x...i oczywiście Tipo w wersji Combi mi się podobał, ale ręczny na manetce - brak elektrycznych lusterek - to jednak nie są super wodotryski a jednak za nowego też trzeba zapłacić w porównaniu do innych modeli..Jak dla mnie to niestety - Włosi poszli drogą MINI pod szyldem BMW - narobić 100 kolorów i wersji jednego klasyka i jakoś to będzie..
elle ressemble a la c4 cactus
Ja tam wolał bym coś pokroju dodge durango. Mały miejscki samochód dla grubych hamerykanów , no ewentualnie Jurney .... Jakby nie spojrzeć do CCC czyni cuda , jesli duży samochód bedzie kosztował tyle co w USA, to można by żyć jak ludzie a nie jak ubodzy krewni
uważam jako zbigi igi ze fiut multipla najlepszy auto w polsce jak i na swiecie
Fiat to upadająca marka z resztą francuzi doprowadzą ja bardzo skutecznie do upadku i bedzie po samochodach itally :)
Chciałbym zobaczyć znowu produkcję Fiata Panda 2 - wystarczyłoby zwiększyć jakość wnętrza, może skórzane fotele, na górę 10" radio i będzie znowu sukces sprzedaży.
Nawet silnik był lepszy niż to co teraz produkują, przede wszystkich te samochody były bardziej ekologiczne niż dzisiejsze samochody hybrydowe czy elektryczne, których żywotność to średnio 5 lat.