Witam, Nowo zakupione autko - brak półeczki. Ktoś się orientuje jaki jest koszt w aso lub gdzie można zakupić- na aukcjach słabo z dostępnością obecnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To jest widok strony w wersji do druku
Witam, Nowo zakupione autko - brak półeczki. Ktoś się orientuje jaki jest koszt w aso lub gdzie można zakupić- na aukcjach słabo z dostępnością obecnie.
Skontaktuj się zgodzić sklepem https://akuki.pl/ mają taniej jak w ASO. Kupowałem kilka oryginalnych części u nich. Daj znać ile taka półeczka kosztuje obstawiam że ponad tysiaka.
Mają sprawdzić , rzekomo conajmniej 600 zl[emoji23]
Za 1k to chyba sobie wstawie tam komode z ikei[emoji854]
Kupione - jest luksus.
Ludzie się kłaniają na ulicy bo czują że w bagażniku jest półka.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Witam,
u mnie po zakupie też brakuje twardej półki/podłogi, na allegro jest jedna ale ...
Pomyślałem, że zrobię ją ze sklejki.
Czy możecie podać mi jej wymiary ( szerokość/głębokość/grubość )
Cześć moja podłoga ma głębokość : 60cm, szerokość:96cm i grubość około 1,5cm. Wersja mojego fiacika to cross. Z tym że kształt podłogi patrząc od strony zderzaka jest zaaokrąglony.
Dziękuję za wymiary.
Cześć, miałem jak wiecie robić sam półkę ale stwierdziłem, że przy braku czasu, to będzie trwało wieki, a i efekt może być nie taki.
Wczoraj trafiłem półeczkę z modelu 2018 r. na aukcji i dziś już Fiacik nie ma braków. Pozdrawiam
witam serdecznie. jestem posiadaczem 500 L cross z 2017r. i brak półki bagażnika (tej górnej) to mój problem. na dodatek nie wiem czy z500L pasuje do 500Lcross a nikt mi nie potrafi odpowiedzieć! może sie orientujesz? oczywiście znalezienie numerów części to niemożliwość jest! z góry dziękuję za odpowiedz, pozdrawiam. K.
wychodzi ,ze jest taka sama, tu masz numer ,https://www.ebay.co.uk/itm/135724384173. Mozesz zapytac w ASO ,czy jest roznica, zrobią to nieodplatnie...:lol:
i jeszcze piszą!!!
Nie ma zasadniczej różnicy w tylnej półce (lub podłodze bagażnika) między standardowym Fiatem 500L a 500L CrossOba modele oferują elastyczną podłogę bagażnika o zmiennej wysokości, co zwiększa wszechstronność przewozu. Wersja Cross to poziom wyposażenia z udoskonaleniami wizualnymi i funkcjonalnymi, ale zachowuje podstawowe cechy wnętrza i przestrzeni ładunkowej podstawowego modelu 500L, w tym:lol: