Cześć,
Dość nietypowy temat.
Planuje wynająć Fiata 500L za granicą ale nie wiem czy zmiescza mi się 3x20kg i 2x10kg walizki.
Czy ktoś z Lublina dałby radę się spotkać abym mógł zobaczyć ile rzeczywiście mieści ten ciekawy Fiat?
Dzieki
Adam
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć,
Dość nietypowy temat.
Planuje wynająć Fiata 500L za granicą ale nie wiem czy zmiescza mi się 3x20kg i 2x10kg walizki.
Czy ktoś z Lublina dałby radę się spotkać abym mógł zobaczyć ile rzeczywiście mieści ten ciekawy Fiat?
Dzieki
Adam
W Lublinie masz https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-5...-ID6EJ9fJ.html
Cześć, dzięki za ogłoszenie.
Wydaje mi się że sprawdziłem wszystkie dostępne.
Dzwoniłem do nich i auto mają ale na Śląsku. W ogłoszeniu jest lokalizacja biura.
Tak samo było z innym ogłoszeniem z "Lublina" a samochód w Warszawie.
Z moich wyliczeń wychodzi mi że zmieszczą się 3 walizki 20kg 74x24x46cm ale wolę to sprawdzić
W elce jest "pietrowy" bagaznik, dzis lub jutro wrzuce fotke bo auto mam w innym garazu.Spokojnie wejdą, to auto to "cięzarowka".Mam chyba gdzies taką walize, to przymierze:lol:Załącznik 42014
Tylna kanapa daje się przesunąć lub złożyć - będziesz wiózł kogoś z tyłu? Przy kanapie maksymalnie do tyłu wchodzi duża walizka i dwie kabinówki. Tylna kanapa jest trochę pochylona do tyłu, więc lepiej się upycha miękkie torby niż sztywne walizki.
Dzieki :)
Udało mi się obejrzeć samochód poza Lublinem.
Rzeczywiście ta przesowna kanapa dużo zmienia.
Bez przesuwania kanapy duża standardowa waliza 20kg się nie mieści na płask
Po przesunięciu kanapy o połowę i usunięciu półeczki zmiescza się 4 duże 20kg walizy w pionie.
W poziomie też się zmieszcza dwie na płask.
Temat do zamkniecia