To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
500c mikrofon -
1 załącznik(i)
500c mikrofon
Od niedawna jestem posiadaczem Fiata 500c.
Poprzedni właściciel zmieniał radio z wersji POP na Uconnect 5, niestety ale brakuje mikrofonu do obsługi połączeń telefonicznych.
Wyciągnąłem lampkę z podsufitki i znalazłem jeden wolny kabel, niestety ma on inną wtyczkę niż wtyczka mikrofonu ( zdjęcie poniżej) oraz 3 kable vs 2 na mikrofonie. Zakładam, że to nie ten kabel.
W związku z powyższym pytanie:
- czy wiązka w wersji POP (500c) fabrycznie posiada wyjście pod mikrofon?
- czy mikrofon dla 500c jest taki sam jak dla 500/Pandy itp?
Załącznik 42005
Będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi.
-
Wersja Pop posiada wtyczke do mikrofonu, sam zmienialem na uconnect 7 i dokladalem mikrofon. Jezeli nie znajdziesz odpowiedniej wtyczki mam wiazke mikrofonu z wtyczka
-
Witam.
Wymieniłem w mojej 500-tce radio z oryginalnego na uconnect 5" więc byłem dzisiaj w serwisie Fiata i chciałem dołożyć do mojego auta mikrofon i zrobić osiowanie proxy aby usunąć denerwujące mnie miganie przebiegu. Niestety w serwisie się poddali mówiąc, że body w moim aucie nie obsługuje tego radia co dołożyłem, a mikrofon też obawiają się czy będzie działać jak dołożą. Czy można coś z tym zrobić aby to działało jak trzeba? Pomóżcie bo już mi ręce opadają. Dodam, że mam najnowszą wersję Multiecuscan z pełną wykupioną licencją ale nie mogę się podłączyć do samochodu poprzez OBD2 :(