To jest widok strony w wersji do druku
-
U7 TomTom fotoradary
Cześć,
orientuje się ktoś jak się sprawdza org TomTom i mapa fotoradarów poza PL na terenie UE? Głównie mi chodzi o Słowację, Austrię, Słowenię, Chorwację. Po PL korzystam z GM i Yanosik-a, niedługo wyjeżdżam na wakacje poza PL i się zastanawiam czy warto dokupić subskrypcję na org. TomTom w ASO. Mapy mam zaktualizowane do ostatniej możliwej bezpłatnej wersji sprzed 2 lata tj. 1055.
-
Za fotoradary na żywca, w bazie z mapą nie wszystko może być, musi działać Uconnect Live. Było już, i wiem na swoim przykładzie, że wykupienie Uconnect Live po wygaśnięciu jest niemożliwe.
Ewentualnie na stronie TT możesz sprawdzić, czy działa na tym U7 TT Live, trzeba podać 2 znaki z numeru seryjnego radia.
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Było już, i wiem na swoim przykładzie, że wykupienie Uconnect Live po wygaśnięciu jest niemożliwe.
Witam, gdzie mogę wykupić przedłużenie usługi Uconnect Live ,status wygasa 31.12.2022 r.
Mapę jaką mam ostatnią zainstalowaną to ta z przed sprzed 2 lat tj. 1055 ,zastanawiam się nad wykupieniem aktualizacji,ale chciałbym mieć dostęp do usług LIVE,a niechciałbym mieć sytuacji takiej ,że wykupie aktualizację map ,a usługi Live wygasną
-
Usług Live się nie przedłuża niestety, nie można ich dokupić.
-
A u mnie na ten moment usługi live nie wygasły po wykupieniu licencji przedłużającej aktualizacje. Dalej mi pokazuje korki, roboty drogowe itp.
-
Cytat:
Napisał
marwil73
Witam, gdzie mogę wykupić przedłużenie usługi Uconnect Live ,status wygasa 31.12.2022 r.
Mapę jaką mam ostatnią zainstalowaną to ta z przed sprzed 2 lat tj. 1055 ,zastanawiam się nad wykupieniem aktualizacji,ale chciałbym mieć dostęp do usług LIVE,a niechciałbym mieć sytuacji takiej ,że wykupie aktualizację map ,a usługi Live wygasną
Też nie mogłem odnowić subskrypcji usług Live więc przesiadłem się na aplikację TomTom Go ... działa na dużym ekranie w AA ...obsługuje wyszukiwanie głosowe , ma usługi Live i mapy offline. Co tydzień lub dwa wychodzą aktualizacje map po kilka MB. koszt to 98zł na rok . Jest 7 dni okresu próbnego możesz sobie przetestować.