To jest widok strony w wersji do druku
-
Głośniki Fiat Tipo
Witam, ma kto by sie podzielic jakie glosniki sa montowane w tipo, podszybie, przod i tyl, a moze jakie wymiary maksymalne wejda ? szukalem na forum i nie znalazlem, ktos cos:) Chce zmienic na lepsze z wygluszeniem i nie wiem jakie beda pasowac, 165mm? a jaka glebokosc maksymalna. Pozdrawiam
-
4 załącznik(i)
Witam. Z przodu w drzwiach siedzą głośniki 165mm a z tyłu 130mm a w podszybiu takie jak na zdjęciu tweetery. Ja u siebie zmieniałem głośniki w przednich drzwiach i tweetery do tego wygłuszenie to jest znaczna poprawa. Przy wymianie głośnika na większy trzeba zastosować dystans bo fabryczny głośnik jest w zintegrowanej plastikowej obudowie która jest przynitowana do drzwi.Załącznik 41788Załącznik 41789Załącznik 41790Załącznik 41791
-
-
Addios A jakie tweetery założyłeś, pokaż zdjęcie :)
-
-
Cytat:
Napisał
addios
Witam. Z przodu w drzwiach siedzą głośniki 165mm a z tyłu 130mm a w podszybiu takie jak na zdjęciu tweetery. Ja u siebie zmieniałem głośniki w przednich drzwiach i tweetery do tego wygłuszenie to jest znaczna poprawa. Przy wymianie głośnika na większy trzeba zastosować dystans bo fabryczny głośnik jest w zintegrowanej plastikowej obudowie która jest przynitowana do drzwi.
Załącznik 41788Załącznik 41789Załącznik 41790Załącznik 41791
A ogarnąłeś może dystanse do drzwi tylnych?
Nie mogę znaleźć :(
Pozdrawiam
Michał
-
Z tyłu nie zmieniałem głośników.
-
Witam, czy ktos moze powie ile mat wygluszajacych trzeba na przednie dzrwi( para) ile m2, dziekuje