Załącznik 41288 Witam mam takie błędy poduszek i nie mogę ich wykasować kostki przeczyszczone emulator maty założony
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
sorki za fotkę
To jest widok strony w wersji do druku
Załącznik 41288 Witam mam takie błędy poduszek i nie mogę ich wykasować kostki przeczyszczone emulator maty założony
sorki za fotkę
Jakie to stilo? 3 czy 5d.Sprawdz wszystkie polaczenia, szczegolnie masy.zasilanie centralki airbag. Skrzynke bezp. przy aku.zobacz na napiecia wg.MES-a.Gdzies masz duze spadki napiec w instalacji?!
Stilo 3D skrzynkę przy akumulatorze czyściłem bo była zalana po myjni ( nie było obudowy akumulatora już założyłem) masę przy module airbag odkręcałem nie była zaśniedziała nie bardzo wiem jak sprawdzać te napięcia ?! możesz podpowiedzieć jak to zrobić? Jeszcze jednej rzeczy nie sprawdziłem poduszki kierowcy czy nic tam nie grzebane było...
Tu Cie boli? Stilo nie lubi wody jak kot:smile: Mesem sprawdzisz jak bedziesz w module "airbag',sprawdz wszystkie kostki przy skrzynce, sama jest rozbieralna. Auto trzeba wysuszyc.:lol:
to zalanie to było jeszcze w październiku i suszarka wysuszyłem skrzynkę wszystkie bezpieczniki i przekaźniki dopiero po tym zacząłem szukać powodu błędu poduszki... i jeszcze nie wiem czy mój interfejs i program dobrze działa bo błędy silnika mogę usunąć a airbag nie...
Załącznik 41322 Załącznik 41322
kurde obraca mi zdjęcie ciągle
Załącznik 41323 chyba cos akumulator pada dziwne bo jak miernikiem mierzyłem to mi pokazywał 12.6...
Poczytaj sobie w tych wątkach
https://fiatklubpolska.pl/stilo-444/...problem-20016/
czytałem to ... juz nawet kupiłem moduł poduszek na allegro podmieniłem i dalej świeci poduszka podpiołem komputer i dopiero błędów nawaliło a najważniejsze w nich że wystrzelona poduszka i napinacz pasa kierowcy ... a sterownik niby miał być dobry...