witam mam tipo w sedanie z 2021r i chcialnym miec przycisk do otwierania bramy wiazdowej czy moge uzyc wolnego przycisku z deski rozdzielczej czy moze ma ktos jakis inny pomysl na zamontowanie przycisku?
To jest widok strony w wersji do druku
witam mam tipo w sedanie z 2021r i chcialnym miec przycisk do otwierania bramy wiazdowej czy moge uzyc wolnego przycisku z deski rozdzielczej czy moze ma ktos jakis inny pomysl na zamontowanie przycisku?
N A yt byl kiedyś filmik jak zaadaptować na funkcjonalny przycisk wolne miejsce tam gdzie jak nie masz halogenów to jest właśnie, kurde po polskiemu wyszło fest⌠pół lewej stronie kiery.
Oryginał Nice przyklejony na taśmę dwustronną.Załącznik 41035Załącznik 41036
albo takie coś pod zapalniczkę :
https://allegro.pl/oferta/proxima-ni...lot-9669814697
Robson dużo lepiej by wyglądał przyklejony na magnesie koło gniazda USB. Dostęp idealny i dobrze się tam trzyma. Sam mam do zapory Pilot Nice FLO2R-S i tam na magnesie siedzi elegancko. Przy okazji nie rzuca w oczy:) A na magnesie o tyle dobrze bo nie wiem jak u innych ale u mnie czasem łapie sygnał z pilota do szlabanu ok a czasem trzeba wystawić bliżej szyby. Ale to już kwestia samej anteny od bramy.
Pablos, testowałem w kilku miejscach i to ostatecznie zostało. Jest łatwy do wymacania przy dojeżdżaniu do bramy, zanim dojadę, to brama już otwarta ;) Co do zasięgu, to mam antenę zewnętrzną na dachu domu. Pilota nie wyjmuję z tego zatrzasku, siedzi tam cały czas i zasięg jest ok.
Robson_75 to spoko że się sprawdza:) Spółdzielnia ustawiła nam krótki zasięg tak aby studenci z mieszkania nie otwierali szlabanu jak ktoś do nich przyjedzie, tylko musieli się pofatygować z buta do szlabanu;) Wygodne to do końca nie jest ale przynajmniej po robocie można zaparkować pod blokiem ;)
Odświeżam temat, chciałbym podłączyć https://www.proxima.pl/produkt/pilot-hb-do-pojazdu/ w Tipo pod światła drogowe. Marzy mi się mignięcie długimi aby brama sie otwierała.
Podpowiedzcie proszę, gdzie najlepiej się wpiąć w wiązkę? Zaraz za reflektorami czy może jakoś pod bezpiecznik?