To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Ducato do oceny -
Ducato do oceny
Witam. Od dłuższego czasu szukam Fiata Ducato najlepiej z silnikiem 2.3 120 KM najlepiej l3h2.
Co sądzicie o tym z ogłoszenia?
https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-d...ID6E8hnn.html?
Generalnie na ogłoszeniu prezentuje się fajnie i wyposażenie też niezłe.
Zastanawiają mnie te dziwne kratki na pace i przesuwnych drzwiach. Pierwszy raz się z tym spotkałem, to jakieś dodatkowe wyposażenie?
Bus będzie jeździł sporadycznie w małej firmie produkującej meble i dorywczo przy przeprowadzkach.
Byłbym wdzięczny za opinie i informację na co szczególnie zwracać uwagę przy zakupie itp.
Dziękuję i Pozdrawiam
-
Bus jak Bus, przebieg śmieszny a na ile realny to kto tam wie. Podpiąć pod kompa i posprawdzać parametry i przebieg czy się zgadza w różnych modułach.
-
trochę dziwnie wygląda lakier bo w środku na zdjęciach wygląda na styranego a lakier błyszczy jak nie wiem, a ducato ma niestety tendencje do płowienia lakieru ja mam z 2012 r i nie mam takiego połysku jak ten więc albo dobrze spolerowany albo lakierowany, druga sprawa hak zawsze to problem bo nie wiadomo czy napieprzał codziennie z przyczepką z koparką albo pustakami. Jak masz niedaleko to jedz podłącz kompa i sprawdź wcześniej poproś sprzedającego o nr vin oraz date pierwszej rejestraci to sprawdzisz jego historie. Ja ja kupowałem swojego to się najeździłem oczywiście wszędzie bezwypadkowy itd najlepszy był z poczty Polskiej z przebiegiem 80 tys km 4 letni mówię gościowi że nie ma bata na taki przebieg w poczcie polskiej musi mieć z 200 tys jak się potem okazało samochód był bity na 30 tys zł ale bezwypadkowy. Weź też miernik lakieru na dusato powinneś mieć na wnękach około 80 a na karoserii 100-110 .