witam, pytanie grzecznościowe ;
" Fiat Doblo rocznik 2002- 2005 ; mam takie pytanie może ktoś poda mi jaką mają szerokość drzwi boczne tylne suwane po otwarciu
chodzi mi o prześwit do wsiadania "
polecam się i dzięki
To jest widok strony w wersji do druku
witam, pytanie grzecznościowe ;
" Fiat Doblo rocznik 2002- 2005 ; mam takie pytanie może ktoś poda mi jaką mają szerokość drzwi boczne tylne suwane po otwarciu
chodzi mi o prześwit do wsiadania "
polecam się i dzięki
ponawiam pytanie; o rozmiar otworu drzwi bocznych w doblo
Chodzi konkretnie o szerokość i wysokość otworu drzwiowego czy drzwi?
nie wiem czy jeszcze aktualne ? ale;
zacytowałem pytanie z innego forum; chodzi o szerokość otworu drzwi (światło) do swobodnego(czynnego) wsiadania/wsadzania -bez koniecznego manewrowania, przy uwzględnieniu ewentualnego zmniejszenia otworu częścią drzwi nawet maksymalnie otwartych,
inaczej ; nie chodzi o sam otwór w nadwoziu,
lub szerokość między przednia krawędzią maks. otwartych drzwi suwanych, a wewn. krawędzią słupka środkowego
A nie jest prościej poszukać takiego auta i samemu sprawdzić?
no kużwa , salomonowa propozycja
ktoś na innym forum pytał , poszukuje niedrogiego auta do wożenia niepełnosprawnego dziecka, musi się tłumaczyć że nie może sam tego sprawdzić ? nie ma czasu lub możliwości jeździć po komisach ? wokół nie ma kto pomóc zapytał na innym forum .... cisza, zapytałem grzecznościowo powyżęj , choć nie wiem czy aktualne ?
a dookoła tłumy ludzi,
mnie wstyd , wysłałem moje rady ,typy , wymiary np. z Picassa, Ulyssesa , ale Doblo nie mam,
liczyłem , że ktoś po prostu zmierzy i poda
Tylko trzeba było ludziom na forum wyjaśnić najlepiej na rysunku o jakie wymiary chodzi. Często wiele wymiarów da się odczytać z rysunków technicznych.