Cześć, mam szybkie pytanie. Czy jeśli mam tylko jeden kluczyk (niebieski scyzoryk z 3 przyciskami) to mogę go zakodować? Pilot nigdy mi nie działał, w niektórych wątkach w internecie ludzie pisali, że trzeba mieć 2 klucze, żeby zakodować pilota.
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć, mam szybkie pytanie. Czy jeśli mam tylko jeden kluczyk (niebieski scyzoryk z 3 przyciskami) to mogę go zakodować? Pilot nigdy mi nie działał, w niektórych wątkach w internecie ludzie pisali, że trzeba mieć 2 klucze, żeby zakodować pilota.
Może być bez problemu jeden.
Procedura dopisywania pilotów działa tak że kasuje wszystkie zapisane w BCM a potem dopisuje obecne.
Nie powinno być najmniejszego problemu. Musisz tylko pamiętać, że konieczny będzie do tego Fiat Code (jest na karcie kodowej).
Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka
Fiat code mam, wysłali mi go za darmo z ASO na maila. Dzięki za informacje, temat można zamknąć.
Wysłałem Ci adres mailowy na priv, ja prosiłem tylko o kod do zakodowania pilota, po podaniu vinu mi go przesłali, nie wiem jak z innymi, musisz pytać
Witam ja również bym poprosił o ten adres e-mail do ASO,
Witam, również poprosił bym o adres e-mail
Czy Fiat Code to to samo co Audio System Passport?
Czy Fiat Code to to samo co Audio System Passport?
nie - to dwa różne cody:
fiat code - obsługa imobilajzera, dodawanie kluczy, atoryzacja
Audio System Passport - autoryzacja sprzętu i usług multimedialnych ewentualnie nawigacyjnych
masz jeszcze trzeci cod = mechanic code - służy do dorobienia grota kluczyka
Nie wiecie jak to jest z kodowaniem klucza w przypadku Ducato?
Czy jeśli mam FIAT CODE , to da sie to zrobić przez MES? Podobno jest jakieś przedwstępne kodowanie i dopiero później się koduje?
https://fiatklubpolska.pl/diagnostyk...85/#post425330