14 załącznik(i)
Croma - z 2008r., mały przebieg, krajowa + silnik kompletny, skrzynia biegów, relingi i inne części
Samochód w b.dobrym stanie technicznym, serwisowany posiadam faktury za naprawy i na zakupione części . Nie wymaga wkładu finansowego. Jeśli chodzi o lakier jest 100% ORYGINALNY, żaden element nie był malowany, zapraszam z czujnikiem lakieru. Samochód z przebieg 126.180 km gwarantowany dokumentami, krajowy - nie sprowadzany.
Bez PDF - samochód bez filtra cząstek stałych, nie ma problemu z zapychaniem się filtra. Na tych silnikach bez remontu przejeżdża się nawet 800.000km. To jest mój 6 Fiat z silnikiem JTD. Poprzednią cromę skasował mi gość przejeżdżając skrzyżowanie na czerwonym świetle. Pozostawiłem sobie z niej kompletny silnik z osprzętem (rozrusznik, alternator i in.) i skrzynią biegów po renowacji przejechałem na niej ok.25tys.km, przy okazji wtedy zostało wymienione na nowe sprzęgło kompletne, dwumasa. Ta croma miała mi posłużyć dłużej stąd też decyzja o pozostawieniu z poprzedniej silnika, skrzyni i in. części, niestety, ale musiałem kupić benzyniaka bo jak mnie poinformowano dieslem nie wpuszczono by mnie od nowego roku do córki, a jeżdżę do niej przynajmniej 2 razy do roku.
Najbogatsza wersja wyposażenia â Emotion posiada:
*Duży pojemny bagażnik z podnoszoną i opuszczaną podłogą+ dzielone, kładzione tylne oparcia siedzeń,
*obydwa przednie siedzenia z regulacją w pionie, poziomie i kącie nachylenia siedziska oraz regulacją lędźwiową, ponadto przednie oparcie pasażera lekkim naciśnięciem kładzie się do poziomu (bardzo przydatna funkcja jak jedzie się samemu â jest duży stolik), kieszenie na oparciach przednich siedzeń
*Tempomat bardzo przydatny na autostradzie
*tapicerka ciemny brąz â bardzo przyjemna w dotyku nie skóra, nie alkantara, nie materiał, podłokietniki ze schowkami z przodu (klimatyzowany) i z tyłu, całość wykończenia w ciemnym brązie, wewnętrzne listwy i obramowania drewnopodobne,
* Regulowana kierownica w 2 płaszczyznach
* Kierownica skórzaną multifunkcyjną, zdecydowanie ułatwia kierowcy sterowanie radiem, zestawem głośnomówiącym
*Czujniki parkowania oraz kamera cofania z dużym monitorem zdecydowanie ułatwia parkowanie
*bezpieczny samochód - poduszki powietrzne, kurtyny boczne, croma ma 5 gwiazdek w teście zderzeniowym (jest to max, pokażę zdjęcia poprzedniej jak wjechał we mnie suw-em)
* Klimatyzacja automatyczna, dwustrefowa
*2 kluczyki wszystkie karty i kody !!!
*system ISOFIX do fotelika dla dziecka
*opuszczane rolety w oknach tylnych bocznych przyciemnianych, bardzo przydany element w upały
* Elektrycznie sterowane szyb przód+tył
* Szyby z funkcją otwierania/domykania z pilota
* Fabryczne radio+odtwarzacz CD
* System Blue&Me(Bluetooth + USB)
* Centralny zamek w kluczyku,
* blokada skrzyni biegów â najpewniejsze zabezpieczenie antykradzieżowe
* Immobilajzer
* Lusterka zewnętrzne elektrycznie sterowane i podgrzewane
* ABS+EBD, ESP+ASR, MSR, HBA + Hill Holder i inne.
Badanie Techniczne ważne do 19.03.2022.
Ubezpieczenie OC/AC z sumą ubezpieczenia w ub. roku 18.834zł ważne do 28.04.2021r.
Na oryginalnych fiatowskich alu felgach 17 cali opony zimowe Pirelli Cinturato Winter założone 20.XII.2019, zdjęte 17.III.2020, założone 15.XI.2020
Rozrząd wymieniłem przy przebiegu 106 tys.km w marcu ub. roku na oryginalny fiatowski.
Cena jest adekwatna do stanu technicznego samochodu i jego wyposażenia.
Cena samego samochodu 15.500zł, cena z dodatkowym kompletnym silnikiem, skrzynią biegów, relingami, nowymi tarczami i klockami na przód, kompletem 4 kół z letnimi oponami też na alu felgach + dodatkowo 4 opony letnie z bieżnikiem ok 6mm, magiel, różne plastikowe osłony silnika i inne części 18.500zł (ceny do niewielkich negocjacji)
S P R Z E D A N Y