To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Radio 9 cali -
1 załącznik(i)
Radio 9 cali
Ciekawa alternatywa 9" dla naszych 7", jednak tylko dla 7" które nie mają fabrycznej NAVI
do tych które ją mają niestety nie ma możliwości montażu, cena trochę duża 1700zł ale
chętnie bym kupił, pełny Android v10 i bez kombinacji z app, wgrywasz co chcesz, WiFi
zapewnia dostęp do sieci praktycznie w każdym miejscu gdzie ma zasięg twój tel.GSM,
a może już ktoś je montował i podzieli się opinią?
Załącznik 39540
-
Cytat:
Napisał
adoks
Ciekawa alternatywa 9" dla naszych 7", jednak tylko dla 7" które nie mają fabrycznej NAVI
do tych które ją mają niestety nie ma możliwości montażu, cena trochę duża 1700zł ale
chętnie bym kupił, pełny Android v10 i bez kombinacji z app, wgrywasz co chcesz, WiFi
zapewnia dostęp do sieci praktycznie w każdym miejscu gdzie ma zasięg twój tel.GSM,
a może już ktoś je montował i podzieli się opinią?
Załącznik 39540
Patrząc po montażu to chyba dla wymiany radia 5". Pod 7" nie podejdzie. Chińczyk złą wizualizacje kokpitu zrobił;)
-
Cytat:
Napisał
pablos_206
Patrząc po montażu to chyba dla wymiany radia 5". Pod 7" nie podejdzie. Chińczyk złą wizualizacje kokpitu zrobił;)
Jest dokładnie tak jak napisałem, a treść podpieram rozmową ze sprzedawcą, szczerze mówiąc to przeglądałem "chińczyka"
ale nie znalazłem tego modelu. natomiast ten który podałem jest na naszym aledrogo, możesz kupić też z montażem
w Krakowie lub Gdańsku.
-
Specyfikacja po allegro widzę ok, ale jest jeden szczegół, który wg mnie eliminuje to radio, tj. rozdzielczość 1024x600, to jest mało przy 7 calach a przy 9 to już tragedia.
-
-
-
Dzięki, wyglada ciekawie ale rzeczywiście ta rozdzielczość odpycha...
-
Cytat:
Napisał
kmlnvm
Specyfikacja po allegro widzę ok, ale jest jeden szczegół, który wg mnie eliminuje to radio, tj. rozdzielczość 1024x600, to jest mało przy 7 calach a przy 9 to już tragedia.
no fest tragedia. Na telewizory 4K powyżej 40" to pewnie nawet patrzeć nie możesz :lol:
-
-
-
1 załącznik(i)
-
ładne radyjko, pokaż jakiś filmik z jego obsługi :)
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
ładne radyjko, pokaż jakiś filmik z jego obsługi :)
W sumie jak wyżej na filmikach . Dość mialem szukania ucoonect z AA. https://youtu.be/EUXMgHyC3Ww
-
Cytat:
Napisał
Gomez405
Radyjko fajne :bravooo: , cena nie mała .:confused:
-
Od początku to radyjko wpadło mi w oko, stąd też był mój 1-szy post w temacie ...
ale do rzeczy, kupiłeś u nas czy u chińczyka? co było w podstawowym zestawie? czy kupowałeś
dodatkowe interfejsy? co z oryginalnymi komponentami (o ile miałeś je fabrycznie) typu
antena GPS, kamera cofania, czujniki cofania, sterowanie z kiery, mikrofon, wyświetlanie
informacji między zegarami, USB, AUX itp? napisz też coś od strony technicznej czyli samego
montażu. Wprawdzie Włoch dość obszernie przedstawił solucję ale może masz swoje własne
uwagi co do montażu i jego prezentacji. Jak już wspomniałem wcześniej jestem zainteresowany
kupnem tego urządzenia, tym bardziej po dzisiejszym zalogowaniu się do Uconnect, gdzie
otrzymałem propozycję wykupienia subskrypcji Map na kolejne 3-lata za jedyne 467zł.
Chyba ich poje....o. Dlatego poważne przymierzam się do zakupu tego radyjka ze względu
na Androida, gdzie możemy wrzucić sobie dowolne aplikacje bez "nadzoru Fiata" :)