Dzień dobry, czy ktoś z klubowiczów wymieniał może lusterka z manuala na elektryczne? Strasznie mnie denerwuje brak podgrzewania.. Co trzeba zmienić, co dołożyć żeby zadziałało?
To jest widok strony w wersji do druku
Dzień dobry, czy ktoś z klubowiczów wymieniał może lusterka z manuala na elektryczne? Strasznie mnie denerwuje brak podgrzewania.. Co trzeba zmienić, co dołożyć żeby zadziałało?
Może lepiej i taniej wyszło by takie coś. Aukcja przykładowa.
https://allegro.pl/oferta/mata-grzew...ource=facebook
Może i masz rację, kupić oryginalne wkłady lusterka, tylko jak z połączeniem. Gdzie leci wiązka do tyłu z jakiej strony i jakie to są przewody?
W przypadku mat które podlinkowałem nakleja się je od wewnattz wkładu lusterka który już masz, tak mi się przynajmniej wydaje, ciągniesz napięcie + pstryczek z odcięciem i wszystko, tylko trzeba pamiętać o wyłączeniu. Oryginalnie napięcie jest podłączone do przycisku od podgrzewania tylnej szyby i po jakimś czasie samo się wyłącza, chyba, że w obwód lusterek dasz wyłącznik czasowy lub jakiś termik to nie trzeba będzie myśleć o ich wyłączeniu po jakimś czasie, o ile oczywiście nie ma takiego zabezpieczenia w obwodzie bo podgrzewanie tylnej szyby samo się wyłącza po czasie.