Cześć . Może któryś z kolegów używa klocki ceramiczne w tipku i podzieli się informacjami. Jakie kupił za ile i jak działają ?
Pozdrawiam.
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć . Może któryś z kolegów używa klocki ceramiczne w tipku i podzieli się informacjami. Jakie kupił za ile i jak działają ?
Pozdrawiam.
Nie mam Tipo, ale mam w Bravo klocki ATE ceramiczne, niestety tylko z tyłu. Czekam aż przód się skończy i zakupię również i tam. Na tył kosztowały około 165zł. Tył to tył, wystarczą na dłuuugo. Hamowanie takie samo, nic się nie zmienia. Za to wielki plus, że felgi się nie brudzą od pyłu. Tu jest czystość pierwsza klasa. Liczę na podobny efekt z przodu. Ogólnie jakiś różnic to myślę, że nie ma. Na pewno pracują bezproblemowo.
Ja szukałem ale nie znalazłem do tjeta
Znalazłem na Allegro ale nie wiem co to za firma ATE to bym kupił a a te jakies dziwne. zresztą sami zobaczcie.
https://allegro.pl/oferta/klocki-fia...zne-9938235005
Ciekawe co to za cudo .
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
A jak tarcze nie zużywają się bardziej?
Mnie zainteresowało to że felgi się mniej brudzą, a tego nie lubię na maxa . Fajna felga i po 1 dniu jazdy od mycia już uwalona.
Ech
Z domieszka ceramiki... a jakie wymiary tych klocków? Brak podstawowych i formacji... jest duże ryzyko, ze do tjeta nie podejdą bo będą za małe...