To jest widok strony w wersji do druku
-
Zmiana tarcz zegarów
Cześć
Ostatnio przeglądałem Youtube i natrafiłem na film z tipo gdzie były zainstalowane inne tarcze zegarów (widać je na załączonym filmie od minuty 6:24).
Jestem ciekaw czy ktoś z forumowiczów już próbował zrobić taką modyfikację? I czy są już gotowe szablony?
Pozdrawiam
https://www.youtube.com/watch?v=uw6mCZTE-ao
-
To wygląda jak oryginalne tylko że zmianą koloru wewnętrznych podziałek
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
-
Wydaje mi się że to nie jest modyfikacja a standard w niektórych krajach, to czerwona cześć to mile (albo na odwrót). To samo jest tutaj https://youtu.be/Y30Eij9Tu8s?t=88
-
Bardziej chodziło mi o to czy jest generalnie możliwość zmodyfikowania tarcz zegarów (jak np w bravo) i cz ktoś już to robił.
-
Brytolskie tarcze z milami. Aftermarketu nie spotkałem, sam już w corelu wyrzeźbiłem z czcionką z alfy kwestia wydruku/wycięcia
-
Cytat:
Napisał
marx30
Brytolskie tarcze z milami. Aftermarketu nie spotkałem, sam już w corelu wyrzeźbiłem z czcionką z alfy kwestia wydruku/wycięcia
Jak podeślesz plik i podpowiesz materiał, to Ci wytnę na laserze (o ile ten materiał się da ciąć)
Mam laser CO2 40W (popularny chiński K40)
-
2 załącznik(i)
Kiedyś wycinałem z folii na zwykłym ploterze, litery nie mogły być za małe bo to zwykły ploter był. Kwestia tego jak małe detale idzie wyciąć laserem i czy tnie taką folię. Bo można by takie małe cudeńko wymodzić pole z liczbami w jedym odcieniu srodek w innym albo w tym samym ale carbonie. Z widocznymi/kontrastującymi piktogramami kontrolek lub nie... Jest sporo możliwości każda będzie mniej nudna niż fabryka Tak więc może by razem coś się wykombinowało ;-). osobiście bym poszedł w jakieś AMG style.
-
Laser może mniejsze wyciąć, tylko właśnie musiałbym mieć kawałek tej folii by zobaczyć, czy przy cięciu nie kopci, bo optykę można uwalić.
No i przede wszystkim czy i jak bardzo pod wpływem gorącego promienia lasera będzie się kurczyć ta folia [emoji854]