To jest widok strony w wersji do druku
-
Boczne kierunki led
Takie coś wypatrzyłem na dalekim wschodzie: 84,81 zł | 2Pcs Dynamic LED Side Marker Turn Signal Blinker Light For Alfa-Romeo147 2005-2010 156 1997-2006 For Fiat Tipo For Lancia Delta
https://a.aliexpress.com/_BUXGna
Wrzucam jako ciekawostkę, sam się jeszcze zastanawiam czy w to wchodzić...
-
Szału nie będzie... Ta lampa jest malutka więc efekt nie będzie taki fajny, jak przy długich lampach na tylnej klapie i błotniku np AUDI. Jedynie chyba świeci bardziej intensywnie niż żarówka. Majątku nie kosztuje, jak będziesz zamawiał to może się przyłącze. Ja nie lubię kupować na tym chińskim portalu.
-
Tak w ogóle to wszystkie wersje nadwozia maja taki kształt kierunku? Będzie to dzialac bez przerabiania wtyczek?
-
Skusiłem się na ten "bajer", czekam na dostawę. W sumie majątku nie kosztowało, tylko nie wiem, jak na to zareaguje bodycomp, czy nie będzie jakiegoś błędu wywalało?
Poczekamy, zobaczymy.
-
To jest kwestia gustu ale mi się strasznie te dynamiczne kierunki nie podobają mimo że jestem amatorem wszelakich pierdół tego typu. Takie odpustowe mimo że w najpierw było w drogich furach. Jeszcze na swiatłach umieszczonych prostopadle do osi auta to jeszcze może ma sens (tzn. nie ma ale jakoś intuicyjnie kierunek płynięcia światła coś tam pokazuje. Na bocznym kierunku to już wgl. Dodam że klon czegoś takiego na lampkach choinkowych miałem w skodzie 105 w 1996 roku w tym mega wygiętym zderzaku zrobione na jakimś scalaku tranzysorach itp. za jednym strzałem z obrotomierzem z wędrującym punktem diodowym ;-). Tyle że to były inne czasy: marzeniem była wieża diory i polonez ;-).
-
Coś słabo było jak na 96 rok. W tym czasie to ja już dawno przerobiłem wieżę Diory, którą zamieniłem na klocki z Pioneera + głośniki z B&W :wink:
-
No trochę żartuję ale chyba wieża diory była wtedy jeszcze aktualna. Dopiero w 98 kupiłem 5.1 technicsa. Ale chodzi o to że takie fajerwerki są technicznie możliwe od w chuj lat a tu się okazuje że dodają "prestiżu" ;-). A tymczasem prawdziwa skóra zamienia się na plastik, drewno na folię itp.
A jeszcze wracając do tematu audio/moto ponieważ temat mojego remapu u cinka jakby umarł (dla przypomnienia odwołał mi termin miał na drugi dzień zadzwonić i mnie olał) to kaska poszła na parkę zascnych quadrali którę dają nie mniej radości ;-)
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
Tak w ogóle to wszystkie wersje nadwozia maja taki kształt kierunku?
Tak. Tipo dostało boczne kierunkowskazy od jakiegoś starego modelu Alfy (w razie czego można kupić na Allegro za grosze).
-
Cytat:
Napisał
giannini
jak będziesz zamawiał to może się przyłącze
Póki co mam mieszane uczucia bo ledy w mijania i w halogenach (ledy z Chin) strasznie sieją w instalacji, przy słabszym zasięgu FM na zadupiu jak włączam jedne z tych świateł pojawia się szum zakłócający odsłuch, nie ma tego efektu na trasie czy w mieście gdzie dobry zasięg w FM ma dana stacja radiowa...
11.11 na te ledy przecena będzie i będą po ok 80zl, jak się namyśle do tej pory to się odezwę ma PW, jak będę milczał znaczy nie namyśliłem się...
-
Cytat:
Napisał
kjk
Tak. Tipo dostało boczne kierunkowskazy od jakiegoś starego modelu Alfy (w razie czego można kupić na Allegro za grosze).
Na pewno Lancia Ypsilon od 2011 r. ma takie boczne kierunki
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Póki co mam mieszane uczucia bo ledy w mijania i w halogenach (ledy z Chin) strasznie sieją w instalacji, przy słabszym zasięgu FM na zadupiu jak włączam jedne z tych świateł pojawia się szum zakłócający odsłuch, nie ma tego efektu na trasie czy w mieście gdzie dobry zasięg w FM ma dana stacja radiowa...
11.11 na te ledy przecena będzie i będą po ok 80zl, jak się namyśle do tej pory to się odezwę ma PW, jak będę milczał znaczy nie namyśliłem się...
Mam to samo, ale zauważyłem to parę dni temu dopiero a jeżdżę na ledach od pół roku. Jak dla mnie zakłócenia są pomijalne, a jak na zadupiu już słabo odbiera ro zmieniam stację.
-
Przytulił bym takie pływające migacze...najlepiej jeszcze przyciemnione...
-
No to 11.11 będą po 78zl, wysyłka do paczkomatu w cenie a dostawa w ok 3 tygodnie...
-
-