To jest widok strony w wersji do druku
-
Drut w siedzisku fotela.
Mam pytanie. Wiem, że w g±bkach siedziska s± druty, które służ± do czego¶.. Ale jest to dziwnie rozwi±zane bo pod lewym udem (prawym na fotelu pasażera) drut, a raczej jego końcówka sterczy pod tapicerk± i na przełomie lat w fotelu kierowcy już robi się przetarcie.. Na pasażera jeszcze nie. Co z tym zrobić? Da się to jako¶ bezinwazyjnie lub mało inwazyjnie zagi±ć, wcisn±ć w dół, lub cokolwiek? No beznadzieja. Można tam się dostać jako¶ szybko żeby oblukac sprawę? https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...91c6a1132d.jpg
Tapatalknięte z Hujaweja
-
Tak, rozebrać i podkleić jak±¶ szmatka lub wymienić g±bkę doln± w siedzisku która pewnie uległa uszkodzeniu. Ja rozbierałem i wymieniałem wewn±trz sam± g±bkę z oparcia bocznego na siedzeniu kierowcy bo mi pękła g±bka i stelaż wychodził..
Trochę zabawy z tym jest ale da się to naprawić jak kupi się na znanym portalu sam± ta g±bkę z poszyciem...
-
Wydaje mi się, że nie.. bo w fotelu pasażera jest to samo tzn tak samo wyczuwam drut ale nie jest przetarte z racji małego zużycia..
Jak będę miał home office w przyszłym tyg to zajrzę przy okazji dopieszczania wnętrza i montażu kamery :D
-
Cytat:
Napisał
franekbp
Wydaje mi się, że nie.. bo w fotelu pasażera jest to samo tzn tak samo wyczuwam drut ale nie jest przetarte z racji małego zużycia..
Jak będę miał home office w przyszłym tyg to zajrzę przy okazji dopieszczania wnętrza i montażu kamery :D
Drut powinien i¶ć w wycięciu g±bki (jest mocowany do tapicerki) a nie wystawać w bok... cos jest nie tak ale jak nie rozbierzesz to się nie przekonasz ;-)