Cześć,
Muszę wymienić w Tipo przednią wycieraczkę od strony pasażera. Odszedł mi kawałek gumy i ta część wycieraczki nie wyciera. Polecicie mi coś konkretnego? Myślałem o BOSCHu. Wymiana jest prosta czy w Tipo to skomplikowane?
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć,
Muszę wymienić w Tipo przednią wycieraczkę od strony pasażera. Odszedł mi kawałek gumy i ta część wycieraczki nie wyciera. Polecicie mi coś konkretnego? Myślałem o BOSCHu. Wymiana jest prosta czy w Tipo to skomplikowane?
Naciskasz kwadracik i wysuwasz pióro. W instrukcji jest piękny obrazek.
Zobacz ofertę: Wycieraczki OXIMO Fiat Tipo 2015- WC350600 https://allegro.pl/oferta/wycieraczk...ource=facebook
Pasują bez żadnych adapterów tak jak oryginały.
Ja mogę polecić Valeo Silencio - kupuję ta markę od czasu, tfu, alfy którą miałem jakieś 15 lat temu - na jej szybie wszystkie wycieraczki terkotały , szarpały, skrzypiały - oprócz tych wymienionych. Wypróbowane Silencio na alfie, 2 fordach, pasku a teraz na tipku - nie mażą, nie skrzypią - ideał.
Wymiana jest prosta , choć u mnie mocno trzymały oryginały , aż spojrzałem do instrukcji czy aby dobrze wyjmuję.
Oximo takie sobie, potrafią piszczeć w deszczu
Właśnie przyszły, niebawem się okaże... jak będą piszczeć to wywalę...
Nie wiem od czego to zalezy ale pojawiło sie to czasem przy intensywnych opadach, na razie jakoś zbierają wiec ich nie ruszam
Sprawdzę też Oximo. Dzięki.
Oximo juz do wymiany. Hałasują i obie po środku robią smugi. Zamówiłem dzis Visee, zobaczymy co to potrafi