Możecie polecić jakiegoś w miarę dobrego elektryka samochodowego najlepiej z Krakowa? Mam chyba jakieś zwarcie w Moim Fiat Ducato, bo aku dosyć często mi się rozładowuje, ale tylko na postoju. . Potrzebuję znaleźć źródło problemu.
To jest widok strony w wersji do druku
Możecie polecić jakiegoś w miarę dobrego elektryka samochodowego najlepiej z Krakowa? Mam chyba jakieś zwarcie w Moim Fiat Ducato, bo aku dosyć często mi się rozładowuje, ale tylko na postoju. . Potrzebuję znaleźć źródło problemu.
Przerabialem podobny problem w tak w Opel Astra, nowy aku. i po 3 dniach dno, Po wielu elektrykach jeździĺem i bez efektu, Odłączylem alarm, później central i też nic nie dało. Problemu sie pozbyłem dopiero pozbywajĂ c auto.
Szukaj elektryka albo zmień auto.
No po ch... rada. Kolega pyta o pomoc w Krakowie, a ten mu wyjeżdża ze sprzedażą auta i macherem z Puszczykowa. Pomogłeś.
Do rzeczy. Jak chce Ci się bawić, to multimetr w łapę, rozpiąć minusową klemę i wpiąć się w szereg amperomierzem. Sprawdzasz pobór prądu i po kolei odpinasz bezpieczniki. Jak przy którymś pobór znacząco spadnie, to już wiesz gdzie szukać.
Metoda prosta i praktycznie darmowa, bo multimetr kosztuje 10 zł.
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Rockon to marketing szeptany, olać go
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka