To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Noc cudów 2020 -
Noc cudów 2020
Witam,
Wielkimi krokami zbliża się kolejna edycja "Nocy Cudów" w salonach Fiata!
W tym roku odbędzie nieco dłuższa bo aż dwudniowa 18 i 19 czerwca będzie możliwość sprzedaży wszystkich dostępnych samochodów z dodatkowym, większym niż zwykle, wsparciem rabatowym!! średnio ok. 20% rabatu od ceny wyjściowej auta !!
W promocji biorą udział wszystkie auta dostępne w salonie i na placu dealera
Po szczegóły oferty zapraszam do kontaktu PW lub pod numerem 502548226!
Poniżej auta dostępne u mnie.
https://noccudow.pl/fiat?sort=distan...ax_distance=50
-
Nie ma co kusić się na zniżki i lepiej poszukać porządnego auta niż mazać się że tego czy tamtego brakuje.
U mnie brakowało osłony przewodów hamulcowych od spodu auta, osłony i uszczelki komory silnika od góry osłony schowka pasażera i zamiast koła zapasowego pełnowymiarowego dali dojazdów-kę i nawet nie mogłem obejrzeć tego auta co kupuje dopiero przy odbiorze było.
Owszem widziałem ale z daleka a jak pytałem czy można podejść to absolutnie.
Gdybym miał mniej niż 50 lat ba może nawet mniej niż 30 to może ale co myśleli ?
Pozdrawiam.
Bardzo okrojone nawet teraz te nowe fiaty są z szczegółów których można powiedzieć mogło by nie być ale równie dobrze mógł być tylko silnik ze skrzynią buda z kierownicą i siedzenia oraz kola z siedzeniami.
-
Cytat:
Napisał
MarcinTipo
Nie ma co kusić się na zniżki i lepiej poszukać porządnego auta niż mazać się że tego czy tamtego brakuje.
U mnie brakowało osłony przewodów hamulcowych od spodu auta, osłony i uszczelki komory silnika od góry osłony schowka pasażera i zamiast koła zapasowego pełnowymiarowego dali dojazdów-kę i nawet nie mogłem obejrzeć tego auta co kupuje dopiero przy odbiorze było.
Owszem widziałem ale z daleka a jak pytałem czy można podejść to absolutnie.
Gdybym miał mniej niż 50 lat ba może nawet mniej niż 30 to może ale co myśleli ?
Pozdrawiam.
Bardzo okrojone nawet teraz te nowe fiaty są z szczegółów których można powiedzieć mogło by nie być ale równie dobrze mógł być tylko silnik ze skrzynią buda z kierownicą i siedzenia oraz kola z siedzeniami.
Zniżka na Noc Cudów była na roczniki 2019 w wysokości do 25% wartości auta więc chyba było warto się rozejrzeć za autami w tej promocji ;) co do elementów które Pan wymienił to osłona przewodów hamulcowych nie występuje w wyposażeniu, osłona silnika powinna być, uszczelka komory również nie jest dostępna w doposażeniu fabrycznym, osłona pod schowkiem po stronie pasażera jest jak najbardziej do dostania. Co do koła to w Tipo występuje tylko pełnowymiarowe koło zapasowe, nie wiem skąd dojazdówka w Tipo?
Brak możliwości obejrzenia auta to też dziwny zabieg ze strony salonu w którym Pan kupował jeśli auto było na miejscu w salonie to powinni Panu umożliwić Pan oględziny auta. Jaki to był salon jeśli można wiedzieć?
-
Ale, że jak. W Tipo nie dawali koła dojazdowego, tylko zawsze było pełnowymiarowe koło?
-
Cytat:
Napisał
kartonik
Ale, że jak. W Tipo nie dawali koła dojazdowego, tylko zawsze było pełnowymiarowe koło?
W 2018 jak kupowałem były w cenniku dwie opcje pełne i dojazdowe koło. Cena ta sama. Wybrałem dojazdowe bo nie zmniejsza bagażnika (z 440 do 380L) no i pełnowymiarowe jest 16" wiec jak ktoś ma felgi 17" to i tak dojazdówka się z niego robi.
-
Przed 2018 występowała faktycznie dojazdówka jako możliwa opcja koła zapasowego, MarcinTipo napisał, że dostał dojazdówkę co w kontekście tematu "Nocy Cudów 2020" wydawało mi się dziwne bo obecnie dojazdówki już nie ma. Widocznie kupował auto z 2-3 lata temu...
-
Ja kupowałem w 2017 i miałem dojazdówkę.
Teraz z tego co piszesz wynika, że są tylko pełne koła więc w HB ma mniejszy bagażnik, co dla mnie jest sporym minusem.
Jak kupowałem swojego, to nie zwróciłem uwagi i dali mi wersję z pełnowymiarowym kołem zapasowym, a oglądając taki sam samochód w salonie była dojazdówka i myślałem, że u mnie też tak będzie. Przy wydawaniu samochodu zrobiłem trochę szumu i przełożyli mi dojazdówkę z innego Tipo a tamtemu dali mój zapas. Pamiętam, że w wersji z pełnym kołem wykładzina bagażnika była jakaś powyginana i brzydko to wyglądało i to nie tylko w moim egzemplarzu to zauważyłem.
-
Cytat:
Napisał
PabloAimar
Witam,
Wielkimi krokami zbliża się kolejna edycja "Nocy Cudów" w salonach Fiata!
W tym roku odbędzie nieco dłuższa bo aż dwudniowa 18 i 19 czerwca będzie możliwość sprzedaży wszystkich dostępnych samochodów z dodatkowym, większym niż zwykle, wsparciem rabatowym!! średnio ok. 20% rabatu od ceny wyjściowej auta !!
W promocji biorą udział wszystkie auta dostępne w salonie i na placu dealera
Po szczegóły oferty zapraszam do kontaktu PW lub pod numerem 502548226!
Poniżej auta dostępne u mnie.
https://noccudow.pl/fiat?sort=distan...ax_distance=50
Myślisz, że podobnych rabatów można spodziewać się na początku 2021 na rok modelowy 2020?
-
Wydaje mi się, że jest taka możliwość sądząc po tym artykule.
https://www.bankier.pl/moto/milion-a...i-stanie-7821/
-
Brzmi ciekawie. Tym bardziej, że planuję jeździć autem dłużej niż 5 lat więc zakup nowego "używanego" to całkiem sensowna sprawa w moim przypadku.
-
Cytat:
Napisał
deverse
Myślisz, że podobnych rabatów można spodziewać się na początku 2021 na rok modelowy 2020?
Rabat wyprzedaży rocznika też jest z reguły korzystny, ale biorąc pod uwagę rabaty Nocy Cudów ostatnich a tych wyprzedażowych to powiem szczerze warto celować na "noc" bo średnio rabaty są o 10 - 15% wyższe niż nawet wyprzedaże rocznika.
-
Witam serdecznie
W tym roku skorzystałem z nocy cudów. Celowałem w Tipo t-jeta kombi, ale jak zobaczyłem organoleptycznie hb, to finalnie zakupiłem t-jeta hatchback, w wersji mirror, rocznik 2019. Upust jaki dostałem to katalogowo, z posiadanym wyposażeniem wyceniony był na 82 tys pln. A finalnie dostałem cenę 60.400 PLN. Także upust ponad 25 %.
Do tego dywaniki i kilka gadżetów.
Na razie jestem bardzo zadowolony z Tipka 😁😁😁😁
-
Cytat:
Napisał
Grzesiek ONA
Witam serdecznie
W tym roku skorzystałem z nocy cudów. Celowałem w Tipo t-jeta kombi, ale jak zobaczyłem organoleptycznie hb, to finalnie zakupiłem t-jeta hatchback, w wersji mirror, rocznik 2019. Upust jaki dostałem to katalogowo, z posiadanym wyposażeniem wyceniony był na 82 tys pln. A finalnie dostałem cenę 60.400 PLN. Także upust ponad 25 %.
Do tego dywaniki i kilka gadżetów.
Na razie jestem bardzo zadowolony z Tipka
No i super! to miłego użytkowania! w razie co pracuję w salonie możesz pisać w razie co ;)
Czyli rabaty Nocy Cudów to jednak nie są tylko "na papierze" jak niektórzy twierdzą ;) W tym roku Fiat przeszedł samych siebie z tymi rabatami nawet my byliśmy zaskoczeni.
-
-