Gdy się dużo jeździ to różne rzeczy się zdarzają. W związku z tym pojawia się pytanie, jakie mogą być koszta zwiazane z odcholowaniem auta z autostrady czy innej drogi szybkiego ruchu?
To jest widok strony w wersji do druku
Gdy się dużo jeździ to różne rzeczy się zdarzają. W związku z tym pojawia się pytanie, jakie mogą być koszta zwiazane z odcholowaniem auta z autostrady czy innej drogi szybkiego ruchu?
W zależności gdzie to holowanie jest i itp, podejrzewam że te firmy które obsługują autostrady mają specjalne warunki. Osobiście nie miałem takie potrzeby a kręcę ~35kkm/rok, zawsze wykupuje pakiet ASS dla świętego spokoju.
Zaraz spedek, fiodor lub inny specjalista od marketingu szeptanego poda odpowiedni link.
Cierpliwości
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Z tego co pamiętam to 100 zeta było za załadunek auta + później 3 zł/km - przynajmniej na podkarpaciu.
A nie lepiej kupić assistance, najlepiej w pakiecie z OC? Potem tylko telefon do nich i po problemie, a Ty dostajesz auto zastępcze na czas naprawy...
Cenowo nie wychodzi to tak źle natomiast raz miałem taką sytuację że bardzo długo czekałem na auto
Koszt odholowania auta z autostrady może być różny i zależy od wielu czynników, takich jak odległość odholowania, rodzaj holownika i poziom trudności związany z odholowaniem danego pojazdu.
W niektórych przypadkach opłata za odholowanie auta z autostrady może wynieść kilkaset złotych, dlatego warto przed podróżą dobrze przemyśleć kwestię awaryjnego holowania oraz posiadania ubezpieczenia Assistance.