To jest widok strony w wersji do druku
-
GSI II - tipo sedan 2016
Cześć
Próbowałem zmienić proxy, aby włączyć wskaźnik GSI II. To wskazanie pojawia się pod numerem 2 w menu. Nie próbowałeś tego? Niestety nic mi to nie pokazuje. Domyślnie mam tylko strzałkę oznaczoną SHIFT
Jest to bajt 133 i zmieniono z 42 na 62
Wygląda to tak:
https://www.youtube.com/watch?v=pMqBf2rQ8os
-
Swoją drogą to niezłe zakresy zmiany biegów, ciekawe jak to się zbierało , szkoda że nie widać za oknami jak szybko się krajobraz zmienia... [emoji3]
Chociaż z tego co kojarzę to taki typ GSI jest chyba w dieslach 1.3
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Celnik
Swoją drogą to niezłe zakresy zmiany biegów, ciekawe jak to się zbierało , szkoda że nie widać za oknami jak szybko się krajobraz zmienia... [emoji3]
U mnie to jest, tzn. było w standardzie. Rzadko kiedy patrzę nawet na te wskazówki.
-
silniki benzynowe również mają to menu gsi. Z pewnością widziałem to w hb 1,4 Tjet
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
steyr
U mnie to jest, tzn. było w standardzie. Rzadko kiedy patrzę nawet na te wskazówki.
Tak, ja też. Ale to jest przyjemniejsze niż strzałka z SHIFT
-
Cytat:
Napisał
Celnik
Jak to jak się zbiera, filmik ma 17 sekund prędkościomierz nie startuje od zera . Prędkość dochodzi do 50tki, to jakieś 35 sekund do setki. Silnik napewno 1.4 wolnossący ;)
-
Zmieniłeś ten bajt w proxi, a zrobiłeś osiowanie proxi ?
-
Oczywiście Nie jestem w tym nowy. Proxi zrobiłem kilka razy.
-
Może mi ktoś kto ma aktywowane menu GSI podesłać co w AlfaOBD ma wbite w skrzynie biegów? Bo u mnie wyswietla jak by skrzynia była 5biegowa
-
5 biegów plus wsteczny ;)
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
Dawe200
bajt 133 i zmieniono z 42 na 62
W tcheck z lpg fabrycznym po tej zmianie pojawia się tylko puste menu i giną strzałki w górnej części wyświetlacza... czyli jak kogoś irytują sugestie zmiany biegów to włączenie tego menu wyłącza te sugestie :-)