6 załącznik(i)
Wiązka elektryczna fiat 500 Lift i abarth na części ,PDC , DAB+, Automat, Beats Audio. Nie cięta
Witam mam na sprzedaż wiązkę elektryczna podzieloną na poszczególne opcje wyposażenia pochodzącą z Fiat 500 abarth w automacie z Beats audio, czujnikami cofania PDC oraz anteną Dab i klimatyzacją automatyczną .
Wiązka nie pocięta od wtyczki do konektora wystarczy wpiąć w oryginalne wtyczki auta i tyle.Wszystko kompletne. Wiązki będą owinięte specjalną taśmą do wiązek elektrycznych.
Po zakupię przekażę mailowo niezbędną wiedzę oraz zdjęcia co gdzie wpiąć.
Auto bez wypadkowe z 2018 roku cześć rozwiązań jest taka sama jak w wersji fiat 500 lift. Jak wiadomo abarth jest jednym z lepiej wyposażonych aut dla tego pewnie jest jeszcze parę rozwiązań o których na tą chwilę nie wiem.
Do sprzedania na tą chwilę wiązka takie jak:
- wiązka czujników cofania PDC 200 zł ( to ta z auta nie ze zderzaka którą można kupić do zderzaka)
- wiązka tylnych lamp fiat 500 LIFT wiązka taka jest potrzebna w przypadku chęci montażu lamp Poliftowych w aucie przed liftem tz do 2015r 130 zł
- Wiązka systemu Beats Audio 370 zł
- wiązka klimatyzacji automatycznej 200 zł
- wiązka skrzyni automatycznej 200 zł
- antena radia DAB 80 zł
- mikrofon fiat 500C 80 zł
Jestem w trakcie dzielenia wiązki będę się starał na bieżąco dodawać zdjęcia kolejnych wiązek elektrycznych.
Tak jak już wcześniej pisałem wiązki są kompletne z wtyczkami i konektorami nie trzeba nic dorabiać itd
Możliwość wysyłki po wpłacie na konto lub odbiór osobisty po wcześniejszym kontakcie: 793061451
Załącznik 37784Załącznik 37785Załącznik 37786Załącznik 37787Załącznik 37788Załącznik 37789