To jest widok strony w wersji do druku
-
System bezkluczykowy
Jak w aucie z systemem bezkluczykowym włączyć zapłon i nie uruchomić silnika ?
-
Cytat:
Napisał
Andrew64
Jak w aucie z systemem bezkluczykowym włączyć zapłon i nie uruchomić silnika ?
Bez przesady :!: Wystarczy chwilę pomyśleć, albo przeczytać instrukcję obsługi :roll: Tam też jest jak odpalić w przypadku padu baterii...
Ps. W aucie z kluczem też wciskałeś sprzęgło, gdy włączałeś zapłon? Aż za dużo podpowiedziałem :roll:
-
Pytanie tak proste, że aż szukałem jakiejś pułapki:mrgreen:
Nacisnąć przycisk START bez wciskania pedału sprzęgła (lub pedału hamulca w przypadku skrzyni automatycznej):D
-
Cytat:
Napisał
Trump
Nacisnąć przycisk START bez wciskania pedału sprzęgła (lub pedału hamulca w przypadku skrzyni automatycznej)
Naprawdę :?::bravooo: Wybacz, ale temat mnie rozbawił :lol:
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Naprawdę :?::bravooo: Wybacz, ale temat mnie rozbawił :lol:
Jesteśmy tylko ludźmi... są takie sfery, których ja nie ogarniam, więc nie nabijam się z innych, kiedy grzecznie pytają:aniolek:
-
Dziękuję kolegom za podpowiedź.
Nie obrażam się, bo pytam zgodnie z przysłowiem:
,,Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi."
Pozdrawiam.
-
Cytat:
Napisał
Trump
Jesteśmy tylko ludźmi... są takie sfery, których ja nie ogarniam, więc nie nabijam się z innych, kiedy grzecznie pytają:aniolek:
Serio? Z najbardziej podstawowej obsługi auta? Włączenie zapłonu? Od tego są instrukcję obsługi, a nie fora. Tam też jest opisane jak szybami sterować, fakt, nie takie to oczywiste :roll:
-
Cytat:
Napisał
Andrew64
,,Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi."
Za to są lenie, którym oczy wypala instrukcja obsługi auta :roll:
-
Jeszcze raz serdecznie dziękuję za odpowiedź. Nie spodziewałem się, że może głupie pytanie tak kogoś poruszyć.
-
Cytat:
Napisał
Andrew64
Jeszcze raz serdecznie dziękuję za odpowiedź. Nie spodziewałem się, że może głupie pytanie tak kogoś poruszyć.
Skoro ktoś pyta to oczekuje odpowiedzi,a nie filozofowania.Nie każdy śpi i pod poduszka ma instrukcje obsługi .
-
Cytat:
Napisał
AUT 26
Skoro ktoś pyta to oczekuje odpowiedzi,a nie filozofowania.Nie każdy śpi i pod poduszka ma instrukcje obsługi .
Serio? Najbardziej podstawowa obsługa auta? Podstawa podstaw? Jakie teraz się roszczeniowe wszystko porobiło:!: Może jeszcze niedługo przez forum tyłek trzeba będzie podcierać:?:
No to jadę. Jak otworzyć drzwi do 500X? Nie potrafię dostać się do auta, pomimo, że mam je już prawie 4 lata - wsiadam bagażnikiem. Jak żyć:?::roll:
To jest dokładnie ten sam rzut problemu. W instrukcji jest podane jak pociągnąć klamkę haha Normalnie beka :roll:
Ps. Ile jeszcze w tym beznadziejnym wątku roszczeniowych mądrości się pojawi:?: 3,2,1 START:!: Wątek powinien mieć dwie pozycje.
1. Pytanie z czapy.
2. Odpowiedź: instrukcja obsługi i zamknięcie. Aż za dużo w 2 napisałem.