To jest widok strony w wersji do druku
-
Pomocy z climatronic
Witam grono posiadaczy Stilo, przepraszam za nowy wątek na takich forach jestem Świeży. Dużo szukałem na Google tej lektury ale każda usterka jest inna. Zakupiłem świeżo na dniach Stilo jechaliśmy w deszczu auto zaparowane w cały świat, do tego dziwny dźwięk teraz wiem że były to pulsowane odgłosy aktywatorów od klimatronica. Test kalibracji wyszedł po lewo 00 a po prawo 01. Dziś zabrałem się od sprawdzenia filtra kabinowego nooo był w stanie tragicznym. Po zamontowaniu nowego i ponownej kalibracji kody wszędzie 00 czyli jak dobrze czytałem powinno być ok. I tak jest w teorii nadmuchu wieje porządnie mocno i wieje tam gdzie chce Góra czy przód itp. Ale dmuchawa po wyżej którejś kreski zaczyna nagle tak halasować że trzęsie aż całym autem. 30 min wcześniej tak nie było :(? W lewych kratkach leci chłodne w prawych ciepłe. Klima nabita sprężarka załącza na dworze dziś 9 stopni ale w aucie nie chłodzi.
-
Do wymiany aktywator lub sprzegielko mieszacza
Wysłane z mojego COL-L29 przy użyciu Tapatalka
-
Przed chwilą sam nawiew na max działał cicho jak tylko dołożyłem klime znów straszny hałas aż całym autem trzeslo.