To jest widok strony w wersji do druku
-
Zmiana mil na kilometry
Witam
Czy do zmiany mil na kilometry potrzebny jest interfejs, czy można to zrobić w ustawieniach samochodu?
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
-
Jeżeli chodzi o licznik LCD wystarczy... nacisnąć przycisk na kierownicy...
-
A jeśli chodzi o przebieg i spalanie?
-
Radio->ustawienia->jednostki
Trochę wysiłku że swojej strony wystarczyło włożyć... Szybciej by było niż pytanie na forum, ale po co? :roll: Rozumiem, że kolega nie był nigdy zainteresowany, jakie opcje można w aucie ustawić?
-
Dzięki za odpowiedź, jeszcze nie mam auta będzie dopiero w środę ale żona się już niecierpliwi ;)
-
Proponuję zatem ściągnąć instrukcję ze strony FCA (http://aftersales.fiat.com/elum/Login.aspx)
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Radio->ustawienia->jednostki
Trochę wysiłku że swojej strony wystarczyło włożyć... Szybciej by było niż pytanie na forum, ale po co? :roll: Rozumiem, że kolega nie był nigdy zainteresowany, jakie opcje można w aucie ustawić?
Dziękuję kolego za odpowiedź, ale te złośliwości chyba nie są do końca na miejscu. Myślałem że po to jest forum aby zapytać... przeszukałem forum i nie znalazłem odpowiedzi dlatego zapytałem. Nie mam pojęcia o Fiatach nowszych generacji i ich ustawieniach. Pozdrawiam
-
Cytat:
Napisał
johntailor
Dziękuję kolego za odpowiedź, ale te złośliwości chyba nie są do końca na miejscu. Myślałem że po to jest forum aby zapytać... przeszukałem forum i nie znalazłem odpowiedzi dlatego zapytałem. Nie mam pojęcia o Fiatach nowszych generacji i ich ustawieniach. Pozdrawiam
Trzeba było napisać, że nie masz jeszcze auta, to inaczej bym podszedł do tematu. Na tym forum jest niestety zalew pytań o najprostszą obsługę auta, bo ludziom czytać instrukcji się nie chce.
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
ludziom czytać instrukcji się nie chce.
Bo to grube książki są ,przydałoby się streszczenie ;) ,ale na poważnie to fakt,jest tam sporo rzeczy ,warto do snu poczytać instrukcję. Ot jak odpalić auto gdy kluczyk wyzionie baterię ,czy można zwolnić elektryczny hamulec gdy aku wyzionie ducha itd