Witam
Poszukuję dobrego zestawu z kamerą cofania, czy ma ktoś taki do polecenia,
Kolejne pytanie, lepiej montować monitor czy radio 2din z możliwością podłączenia kamery.
proszę o sugestie i ew linki do sprawdzonych zestawów.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam
Poszukuję dobrego zestawu z kamerą cofania, czy ma ktoś taki do polecenia,
Kolejne pytanie, lepiej montować monitor czy radio 2din z możliwością podłączenia kamery.
proszę o sugestie i ew linki do sprawdzonych zestawów.
hej , ja kupiłem używaną obudowe oryginalną od ducato do kamery montowaną w 3 swietle stop i wywaliłem z niej kamerke oryg i zamonowałem jakąś z allegro w otwór okrągły oryginalny. Radio mam 2 din kenwooda ddx 5022 bodajże i spisuje się super , choć teraz można już dostać także montowane razem z 3 swiatłem stop fajną kamerke ale kosztuje chyba z 400/500zł
Hej. Odświeżę temat. Wspominałeś o kamerce zintegrowanej z 3 światłem stop. Jeśli masz na myśli taką jak na zdjęciu to nie polecam. Używam takiej od 4 lat w dwóch autach. Jakość obrazu po tym okresie użytkowania jest masakryczna. Rozebrałem ją nawet, z myślą że wymienię sam "obiektyw". Niestety wszystko w środku zalane klejem. Nie naprawialna.
Radio mam nie fabryczne, i szukam właśnie jakiejś alternatywy dla tej kamery.
Pomyślałem, że założę taką popularną kamerę w sześciennej czarnej, regulowanej obudowie. Przykręcę ja do karoserii obok 3 lampy stop, ale najgorzej, że nie mam pomyslu jak przeprowadzić przewody przez karoserie.
Może ktoś już przerabiał taki temat?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c4e3e694aa.jpg
Wysłane z mojego RMX3851 przy użyciu Tapatalka
Masz przecież przewody od tej kamery w trzecim stopie. Możesz je obciąć, zakończyć BNC i połączyć z nową kamerą.
Wysłane z mojego XQ-AS52 przy użyciu Tapatalka