Czy możecie podpowiedzieć gdzie mogę zlecic naprawę automatycznej skrzyni biegów? Jak wpisuje automatyczne skrzynie biegów warszawa to pokazuje mi głównie sklepy gdzie mogę je kupić nowe a ja jednak szukam kogoś, kto spróbuje skrzynie naprawić.
To jest widok strony w wersji do druku
Czy możecie podpowiedzieć gdzie mogę zlecic naprawę automatycznej skrzyni biegów? Jak wpisuje automatyczne skrzynie biegów warszawa to pokazuje mi głównie sklepy gdzie mogę je kupić nowe a ja jednak szukam kogoś, kto spróbuje skrzynie naprawić.
Jeżeli chodzi o dobrą naprawę automatycznej skrzyni biegów to nie jest to prosta sprawa. Przeglądałam wiele stron www różnych warsztatów i tak naprawdę bardzo wiele specjalizuje się w takim naprawach. Większość unika tego jak ognia.
W Warszawie jest kilka serwisów które zajmują się naprawami ASB. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę: Naprawa automatycznych skrzyń biegów i wyjdzie ich cała masa. Tylko dzwonić i pytać.
W Gdańsku się całkiem dobrze znają. W Google na pewno ich znajdziesz.
Trochę się tego znajdzie tylko trzeba dobrze szukać. W Warszawie nie powinno być żadnego problemu ze znalezieniem