Witam mam pytanie jakie fajne i przydatne aplikacje macie na swoim aundroid auto. Najbardziej to zależało by mi na jakiejs aplikacji typu mirror do przegladania internetu na ekranie radia oraz ogladania video np youtube
To jest widok strony w wersji do druku
Witam mam pytanie jakie fajne i przydatne aplikacje macie na swoim aundroid auto. Najbardziej to zależało by mi na jakiejs aplikacji typu mirror do przegladania internetu na ekranie radia oraz ogladania video np youtube
Jak zrobisz roota to bedziesz to miał... opis w innym temacie...
A bez rotowania telefonu? Jakoś nie mam zbytnio zaufania do telefonów po takmi zabiegu. Nigdy nie wiadomo kto napisał program kto go opublikował jaki miał w tym interes zeby np stworzyć program za darmo. Na dzień dzisiejszy telefon laczy sie ze zbyt wieloma innymi urządzeniami i ma sporo innych funkcji jak np płacenie więc wolę zostać przy oryginalnym oprogramowaniu
Bez roota nie włączysz innych appek niż oficjalne.
Mi wystarczają mapy google i Spotify. Na filmiki i przeglądanie neta masz telefon. Oczywiście jak już nie prowadzisz.
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Cześć
A ja mam pytanie o AA może naiwne ale nie wiem jak to ogarnąć. Jak podczas jazdy wyłączyć AA tak aby było widoczne radio, nie mam żadnej ikonki zakończ , czy wyjdź. Po naciśnięciu tej kropki na dole wyłączają się np mapy, czy spotify i przechodzi do wyboru aplikacji ( tak jak jest w androidzie) ale nie wiem jak wyłączyć aplikację bez odłączania telefonu. Na telefonie w dostosuj aplikacje jest czarna ikonka z autem ( zakończ) ale nie wyświetla się na ekranie radia.
Wśród tych ikonek powinni być jakaś od wyjścia z AA do oorogramowania radia. U mnie to jest uconnect ale np w służbowym crafterze mam ikone Volkswagen i ona oouszcza AA. Jeśli chodzi o skuchanie radia gdy na ekranie jest AA to po lewej stronie, z tyłu kierownicy masz 3 przyciski, 2 góra/dół a pomiędzy nimi kuleczka która jest guzikiem. Dusząc kuleczkę zmienasz źródło i np będąc na mapach google jak ją dusisz to w lewym górnym rogu widać na co przełączają np fm, am, dab, uconnect itp.