Witajcie chciałbym zagazować mojego Fiacika 500 L 95 km macie jakieś sensowne rozwiązanie . Czytałem że włoskie instalacje do Fiata się sprawdzają. Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witajcie chciałbym zagazować mojego Fiacika 500 L 95 km macie jakieś sensowne rozwiązanie . Czytałem że włoskie instalacje do Fiata się sprawdzają. Pozdrawiam
Już tu kilku krotnie pisałem co mam w swoim Doblo z takim silnikiem jak Ty. Instalację montowałem w ASO około roku od wyjechania z salonu, teraz autko ma 105kkm i nic się nie dzieje, standardowo wymiana filterków i tyle. Instalacja jaką mam to AC zenit, wtryski Hana i parownik Vito. Być może ktoś poleci coś innego na czym jeździ równie bezproblemowo.
Znalazłem coś takiego na youtuuuu www.youtube.com/watch?v=TSLuwZw9D48&t=1s macie jakieś zdanie o tym producencie ?
Montuj polskie produkty, już dawno przegoniły włoskie instalacje. Przede wszystkim poszukaj dobrego montera w okolicy, jak nie znasz takiego to poszukaj na lpg forum polecanych zakładów. W Białymstoku masz główną siedzibę Stag-a. Czyli praktycznie jesteś na miejscu. pozdrawiam
W wielu miastach są też zakłady Czakram - według mnie warto tam się zgłosić, bo słyną z porządnych instalacji lpg. Zakładają głównie BRC, ja mam tę wersję SQ32 i działa bez zarzutu.