6 załącznik(i)
Fiat Seicento 1,1 2003. Świetny stan . Doinwestowany
Witam
Sprzedam swojego Fita Seicento 1,1 z 2003 r. Jak na swoje lata w świetnym stanie. W tym roku mocno doinwestowane. Wymieniony kompletny rozrząd, sprzęgło, wszystkie amortyzatory, sprężyny z przodu, lewy wahacz i przeprowadzona konserwacja podwozia w wariancie premium ( tylna belka piaskowana i porządnie pomalowana) :) Jak go kupiłem, to rdza była tylko na tylnej belce. Poprzedni właściciel zakonserwował go starą szkołą, jakimś specyfikiem zapryskał niemal wszystko, komorę silnika, klapę tyną itp. Nie wyglądało to estetycznie, ale uchroniło auto od korozji. Mnie to trochę drażniło, zdemontowałem sinik, wymyłem komorę silnika i pomalowałem ją bardzo dobrą farbą. Samochód nie posiada grama rdzy, progi orginalne, nic nie łatane, spawane, piankowane itp. Jest możliwość podjechania do mojego brata i podniesienia auta na podnośniku i można pukać, stukać i nic się nie znajdzie.
Za same części to koszt ponad 1000 zł nie licząc robocizny. Znawcy temetu wiedzą że za tą robotę mechanik zainkasował by ponad 1000 zł
Na dzień dzisiejszy do wymiany jeden uszczelniacz na półosi.
Dodaję drugi komplet opon na felgach, radio
Teraz pytanie. Dlaczego sprzedaję ? Ja go robiłem pod siebie i nadal bym nim jeździł, tylko mam żonę i córkę, dwie kobiety i żyć mi nie dają, no i zapomniałem o teściowej :) Po prosu potrzebuję auta większego.
Moja cena to 4 000 zł z możliwością lekkiej negocjacji.
Więcej informacji pod telefonem 784370267