To jest widok strony w wersji do druku
-
Kierunkowskaz boczny
Rozszczelniły mi się boczne kierunkowskazy. Kupno nawet używanych to przynajmniej 40 zł.
Zobaczyłem że te z palio/marei są bardzo podobne. Będą pasować w gniazdo? Ma ktoś wiedzę na ten temat?
Migacz kierunkowskaz boczny lewy=prawy FIAT BRAVO/BRAVA (182), 06.95-10.01, FIAT - Zamiennik
-
Miesiąc temu kupowałem nowe oryginały za 39,10zł
Teraz widzę cenę 48zł
https://www.autoczescisklep.com
-
Też mam jeden zaparowany. Podpowiedzcie jak je wyciągnąć. Pamiętam, jak rozszczelniła mi się tylna lampa użyłem silikonu bezbarwnego, teraz jest ok.
Wysłane z mojego LG-H900 przy użyciu Tapatalka
-
W instrukcji jest jak to wyjąć
-
Trzeba je tak jakby naciągnąć, przesunąć w stronę przodu lub tyłu auta ( przepraszam nie pamiętam ) i wtedy wyjdą bez problemu.
Trzeb to robić z wyczuciem:)
-
Trzeba ściągnąć instrukcje auta w pdf. Dziś je wyjąłem, osuszylem i obkleilem pistoletem z plastikiem do okoła. Dam znać czy pomogło.
-
Cytat:
Napisał
Stomil
Trzy paczki fajek lub 1,5 flaszki wódki. Temat warty każdego postu...
Widzę kolega Stomil w formie.
Tyle ze nic to do tematu nie wnosi.
-
Przerost formy nad treścią. Temat skrobania farby z szyby żyletką, nożem, drewienkiem lub skalpelem będzie równie ciekawy.
-
Ty chyba z głową masz coś nie tak.
A przerost formy nad treścią to właśnie Ty prezentujesz udzielając się w temacie i do niego nic nie wnosząc.
-
Po pierwsze oczekuję przeprosin za "Ty chyba z głową masz coś nie tak"!!!
Po drugie trzeba ci prosto napisać, bo nie zrozumiesz. Pierdoła do 50 zł moim zdaniem nie wymaga zawracania głowy na forum.
Pozdrawiam.
-
Panie Stomil, usunąłem Pana wcześniejszy post, ponieważ totalnie nie był na temat który jest tutaj omawiany, mało tego, to nie pierwszy raz gdy się Pan tak zachowuje.
Dodatkowo Pańska wypowiedź psuje atmosferę w tym temacie.
Tym razem ja osobiście mam już dość.
Proszę sobie odpocząć od forum na tydzień i przemyśleć swoje zachowanie.
-
Ja też mam dość, jak czytam posty z pytaniami, na które są gotowe odpowiedzi w INSTRUKCJI OBSŁUGI SAMOCHODU !
-
Nie każdy pamięta o istnieniu instrukcji obsługi pojazdu lub wyszukiwarki google. Pozostaje zatem albo o tym przypomnieć, albo temat zignorować, albo po prostu pomóc. Złośliwości i pisanie nie na temat w niczym nie pomagają.
-