To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Centralny zamek -
Centralny zamek
Witam. Mam pytanie. Może ktoś miał taki problem i go rozwiązał : z kluczyka zamyka i otwiera wszystkie drzwi, w samochodzie przyciskiem też otwiera i zamyka wszystko, pilot jest dobry sprawdzony daje impuls. A chcąc otworzyć pilotem nic nie działa. Proszę o pomoc
-
-
Nowa. Pilot sprawdzony przez elektronika. Daje sygnał. Na początku też tak myślałem
-
No dobra otworzyć nie można a zamknąć? Otworzyć/zamknąć okna naciskając i przytrzymując dłużej przycisk otwierania lub zamykania? Jeśli i to nie działa to pozostaje tylko ASO do rozwiązania tej zagadki.
Zerknij jeszcze na ten temat tu na forum
„Rodzaje kluczyków do Fiata"
Nie wiem czy pilot Ci przestał działać czy takie auto kupiłeś, może masz nie zakodowany kluczyk?
-
Wszystko działa przyciskami w samochodzie. Tak jak mówisz że trzeba podłączyć do kompa i pewnie wyjdzie. Ale mam przeczucie że się gdzieś coś rozlaczylo bo jak otwierałem pake to się zapalało światło teraz tylko jak ręcznie włączę.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
To przestało działać w jakimś momęcie działał, i raptem przestał
-
A to może jest gdzieś przerwana wiązka z transpondera anteny. Ja już 3 razy lutowałem wiązkę idącą między klapa a nadwoziem, może któryś z kabli się złamał i nie ma połączenia. Gdzieś tu ktoś wrzucił schemat instalacji, poszperać i popatrz może jest opisane gdzie jest zamontowana antena do transmisji z pilota.