Wyczyściłem już wszystko. Styki poprawione. Przyciski z prawej strony kierownicy działają. Kable nie przetarte.
Jakieś pomysły?
To jest widok strony w wersji do druku
Wyczyściłem już wszystko. Styki poprawione. Przyciski z prawej strony kierownicy działają. Kable nie przetarte.
Jakieś pomysły?
W jaki sposób przestały działać?
Tak nagle poprostu, czy występowały wcześniej problemy w działaniu?
Od czasu do czasu przestawały działać ale pomagało wylaczenie i włączenie zapłonu ... Podswietlenie jest ale po wciśnięciu nic się nie dzieje
Wydaje mi się że przełącznik zespolony do wymiany.
Mam podobnie - tyle, że po wyjęciu radia i wtyczki i ponownym podpięciu - przyciski po prawej normalnie działają a te po lewej nic (vol - vol+ mute)
sprawdzałem czy czegoś nie wyrwałem i wygląda że nie - czy to może w samym radio fabrycznym być uszkodzenie? do koski wchodzi CAN A i CAN B - po wypięciu z kostki pinu 1/ CAN B / info cancheck i nie załacza radia po stacyjce i brak sterowania przycisków po prawej / po wypięciu pin 3/ CAN A - nic się nie dzieje.
Czy od przycisków z obu stron idzie sygnał do CAN B w stronę radia czy z lewej do CAN A powinien iść ? dziwne - ale wygląda mi to na uszkodzenie czegoś w radio od sterowania głośnością