TrzymajÄ
ce hamulce problem powraca po naprawie Bravo 2007 rok 1.9 MultiJet 88kW 120 KM
Siemanko wszystkim. Od razu na poczÄ
tku napiszÄ Ĺźe Autko staĹo rok nie jeĹźdĹźone (brak uprawnieĹ) teraz siÄ biorÄ za to i postanowiĹem zrobiÄ hamulce poniewaĹź problem ten pojawia siÄ samochod juĹź byĹ 3 razy u mechanika i za kaĹźdym razem wraca po krĂłtkim czasie. W czwartek autko na lawecie pojechaĹo do mechanika. OkazaĹo siÄ Ĺźe trzyma prawy przĂłd zaprzyjaĹşniony mechanik wszystko rozebraĹ na smarowaĹ zrobiĹ teĹź tak i z lewym przodem dodam Ĺźe tarczÄ i klocki sÄ
nowe z przodu wiÄc tego nie ruszyĹem. TyĹ tak samo trzymaĹa prawa strona zrobione to samo co z przodem po obydwu stronach. Na koĹcu hamulce od powietrzone wymieniony pĹyn hamulcowy. DziĹ jestem w pracy wiÄc po prosiĹem kumpla zrobienie przeglÄ
du tam powiedzieli Ĺźe wszystko jest ok tylko lekko trzyma ten prawy przĂłd kazali siÄ przejechaÄ i bÄdzie dobrze wiÄc kumpel pojechaĹ na myjnie i miaĹ jechaÄ juĹź w trasÄ i bum auto stanÄĹo trzymajÄ
wszystkie hamulce. W Was ostatnia moja nadzieja co Pany robiÄ zaczynaÄ wymieniaÄ po kolei zaciski parami przĂłd tyĹ razem z tymi przewodami gumowymi. BÄdÄ bardzo wdziÄczny za kaĹźdÄ
wskazĂłwkÄ. DziÄkujÄ mam nadziejÄ Ĺźe jakoĹ z sensem to napisaĹem. Pozdrawiam serdecznie miĹego dnia