Witam,
kupiłem bagażnik dachowy (oryginalny od Ulyssa) gdyż w moim nie było go od zakupy. Kupiłem komplet z szynami.
Czy ktoś może opisać mi jak założyć go najszybszym sposobem?
Jak zdemontować obecne listwy maskujące?
To jest widok strony w wersji do druku
Witam,
kupiłem bagażnik dachowy (oryginalny od Ulyssa) gdyż w moim nie było go od zakupy. Kupiłem komplet z szynami.
Czy ktoś może opisać mi jak założyć go najszybszym sposobem?
Jak zdemontować obecne listwy maskujące?
Montaż jest prosty ale musisz mieć śruby które wejdą do środka szyny np inbusy torx osobiście polecam złożyć dół szyny na klej dekarski lub do szyb a tam gdzie śruby uszczelki silikonowe z marketu budowlanego łatwo się poddają przy dokręcaniu i uszczelnią całą powierzchnię pod śrubą...w przeciwnym razie będzie ci lało do bagażnika tak jest skonstruowana rynienka pod podsufitką...temat przerabiany
Panowie, też mam pytanko do tematu. Ulysse 2003 bez relingów. Tylko listwy maskujace bez żadnych rowków. Czy jak zakupie relingi z listami to da radę to zamontować? Czy coś trzeba wiercić? Bo z tego co zauważyłem te moje listwy są wysunięte w takie plastikowe elementy które są na jakiś bolxcach. Nie widzę żadnych śrub otworów itp. Proszę o jakieś wskazówki. Z góry dziękuję za pomoc.
Listwy relingi śruby oryginalne na torx stożkowe uszczelki kupisz w markecie budowlanym najlepiej silikonowe jak dokręcisz to uszczelka się rozejdzie w tzw rowku pod śrubą...montaż 1godzina
Bajka. Serdecznie dziękuję za pomoc. Wysunalem listwa i są tam śruby także damy radę:)
Pozdrawiam