Witam czy mógłby ktoś zrobić zdjęcie fabrycznej lampki schowka . Jak wyglada i gdzie jest zamocowane w którym miejscu
To jest widok strony w wersji do druku
Witam czy mógłby ktoś zrobić zdjęcie fabrycznej lampki schowka . Jak wyglada i gdzie jest zamocowane w którym miejscu
W GP podświetlenia schowka nie było. W EVO nie wiem. W przypadku 500X do schowka wykorzystana jest dokładnie ta sama lampka co oświetla bagażnik i glebę pod drzwiami w GP, swoją drogą też tak samo jest w 500X.
W gp nie było ? Nawet w najbogatszej wersji ? W goście linea była
Mam najbogatszą wersję Emotion. Podświetlenie pod drzwiami jest, nad tylną kanapą jest, ale w schowku nie ma. W instrukcji też cisza. Jest opis spryskiwaczy reflektorów (ktoś widział? ;)), wymiany żarówek, ale w schowku nic, jedynie Blue&Me miejsce zajmuje - jedyne źródło światła, to podświetlenie portu USB :)
Dokładnie tak, jak piszą poprzednicy, GP nie posiada fabrycznego podświetlenia schowka.
Łatwo to jednak "naprawić". Wystarczy taśma led za 5 zł, tak, za 5, sam ostatnio byłem zdziwiony, bo w czasie swojej "świetności" kosztowały nawet i 30. Teraz mało kto je docenia. Do tego prosty wyłącznik krańcowy, trochę przewodów i odrobina zmysłu technicznego.