To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Instalacja ACC -
Instalacja ACC
Witam,
Mam takie pytanie, czy ktoś instalował już albo chociaż wie, czy jest jakakolwiek opcja dołożenia adaptacyjnego tempomatu do Tipo? Mam wersję S-Design 1.4 T-jet.
Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
-
Cytat:
Napisał
jakubfermat
Witam,
Mam takie pytanie, czy ktoś instalował już albo chociaż wie, czy jest jakakolwiek opcja dołożenia adaptacyjnego tempomatu do Tipo? Mam wersję S-Design 1.4 T-jet.
Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Masz wersję SDesign, a coś więcej? Radar chociaż ma?
-
Ja mam lounge z radarem bez aktywnego tempomatu. Natomiast ciekawe czy te radary się nie różnią w zależności od wersji.
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Masz wersję SDesign, a coś więcej? Radar chociaż ma?
Niestety nie, musiałbym dołożyć wszystko, mam goły tempomat, bez ogranicznika
-
Cytat:
Napisał
jakubfermat
Niestety nie, musiałbym dołożyć wszystko, mam goły tempomat, bez ogranicznika
Opłacalność pod wielkim znakiem zapytania. Do tego dochodzi sprawa, uda się, albo się nie uda aktywować w aucie ACC i automatyczne hamowanie. Wiązek na pewno brakuje, jest też zapewne kwestia softu Body, czy zegarów, chociaż może być tylko z zablokowaną opcją. Bez sprawdzenia ciężko cokolwiek stwierdzić.
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Opłacalność pod wielkim znakiem zapytania. Do tego dochodzi sprawa, uda się, albo się nie uda aktywować w aucie ACC i automatyczne hamowanie. Wiązek na pewno brakuje, jest też zapewne kwestia softu Body, czy zegarów, chociaż może być tylko z zablokowaną opcją. Bez sprawdzenia ciężko cokolwiek stwierdzić.
Ok, to teraz pytanie - jak to sprawdzić? I czy jest ktoś w okolicach trójmiasta, kto mógłby mi to sprawdzić?