Jak wam się wydaje, czy jest sens zakupu innego ubezpieczenia niż standardowe OC? AC - raczej jest drogie, ale takie assistance - czemu nie? Jak wam się wydaje?
To jest widok strony w wersji do druku
Jak wam się wydaje, czy jest sens zakupu innego ubezpieczenia niż standardowe OC? AC - raczej jest drogie, ale takie assistance - czemu nie? Jak wam się wydaje?
Nie chcę być nieuprzejmy, ale pytaj po wytrzeźwieniu. Jak sama nazwa wskazuje ubezpieczenie OC jest obowiązkowe, zatem assistance możesz sobie jedynie dokupić (rozszerzyć opłaconą polisę ubezpieczenia OC).
Cóż, jest to indywidualna decyzja kazdego kierowcy. Decyzja uzależniona od takich czynników jak zasobność portfela. Ten kogo stać z pewnością zakupu dodatkowe ubezpieczenie takie jak AC czy dodatkowe Assistance.
To na co należy zwracać uwagę go owu - ogólne warunki ubezpieczenia.
Gdzie szukać interesujących ofert? W sieci dostępnych jest dosyć dużo porównywarek - dobrze na tym polu wypada chociażby Superpolisa: https://superpolisa.pl/
Nie chcę być zbyt nieuprzejmy, ale dla mnie spedek i rockon to ta sama osoba.
Najpierw jeden zadaje pytania, a potem drugi odpowiada wrzucajac linki. To nie pierwszy temat gdzie tak to wygląda.
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Moderator może zajrzeć do IP wystawiającego post i ..rozdać pochwały albo bany na IP lub (i) na dana osobę . Co do Assistance -miałem klasyczne -często jest w AC i okazało się ,że działa fajnie ,ale ..holowanie auta tylko np 150 km,powyżej płacisz .Dokupione pełne assistance -teraz takie dostałem jako stały klient działa bez ograniczeń . Warto popatrzeć w gwarancję naszych aut,bo czasem w gwarancji jest określone assistance Fiata ,więc po co dublować - dokupywać w ubezpieczeniu ?