Cześć Wam. Wpadlem na pomysl by zamontowac rolety na tylnych drzwiach w cromie. Pytanie jest nastepujace. Czy gorny czarny element tapicerki (ten z roleta i glosniczkiem) jest rozbieralny/wymienny?
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć Wam. Wpadlem na pomysl by zamontowac rolety na tylnych drzwiach w cromie. Pytanie jest nastepujace. Czy gorny czarny element tapicerki (ten z roleta i glosniczkiem) jest rozbieralny/wymienny?
Tapicerka w tym miejscu, jest bodajże zatapiana na gorąco.
jest mozliwośc jej rozklejenia opalarką i poźniejsze jej sklejenie żeby to wyglądało elegancko?
http://epc.net.pl/cortinillas/
Mala alternatywa, sam mam i polecam ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Znalazłem Twoj referacik ale zdjecia sie nie odpalaja. Czyli mowisz ze da sie to zrobic. Mam dawce z pseudo drewnianymi listwami ja tych listew w ogole nie mam tylko ten zolty/bezowy welur. Rozumiem ze czarny element tapicerki odziela sie bez tej listwy ozdobnej?(tylko czarny element)?;)
Montowałem te górne plastyki z roletkami też z dawcy z listwami "drewnianymi" i tapicerką skórzaną do swojej Cromy bez listw z materiałową tapicerką w kolorze beżu... Nie napotkałem na jakieś problemy, wszystko pasowało. Może gdzieś mam zdjęcia to umieszczę tu wieczorem jak znajdę
Załącznik 35947
Załącznik 35948
Należy pamiętać wymianie uszczelcki w oknie bo tam są specjalne haczyki do której mocuje sie roletkę
Załącznik 35949
Mam dodatkowo roletkę na klapie, która jest zwijana i siedzi pod roletą bagażnika
Dzieki wielkie za pomoc. Masz te sama tapicerke co ja wiec mnie to uspokoilo. Nic tylko czekac na przesylke o na .. wolny czas.
Marajan dzieki za podpowiedź ale chcialbym jednak miec oryginaln. Tym bardziej ze dorwalem dwa boczki z uszczelkami z haczykami za 120 zl.. :D
Udal sie tjuning. Ale trzeba byc przy tym ostrożnym bo plastiki sa fatalnej jakosci.
Dodam ze dawca(szara tapicerka z bordowa listwa) ma listwe montowana na pseudo plastikowe nity natomiast moja bezlistwowa materialowa jest zatopiona w plastiku.
Ale.. w niczym to nie przeszkadza :)
Gratki za udany montażu:cool: